Superīgākā ome! Tagad viņa visiem rāda, kā ir vērts dzīvot!

Ieraugot šo jauko kundzīti, ne prātā nenāk domas, ka viņa kādā dienā varētu parādīties vietējā pārtikas veikalā ģērbusies džemperī ar Džastina Bībera seju, zaļu rožu legingos, zelta ķēdi kaklā un cepuri galvā.

Viņa ir radījusi savu otru “es”- Baddie Winkle, kas viņai ir nopelnījis tādu popularitāti un 1.1 miljonu sekotāju Instagramā. Savu atbalstu Vinklai ir paudušas arī Nikola Ričija un Mailija Sairusa, kura aicināja omīti pievienoties uz MTV Video Music Awards.

ōme3

Helēna nekad nav jutusies tā, ka kāds ir par vecu, lai nēsātu kādus konkrētus apģērba gabalus. “Es nejūtos veca un es arī sevi neuzskatu par vecu. Nekad mūžā nenēsāšu “veco cilvēku” drēbes,” stāsta stilīgā vecmāmiņa, Vinkla.

Tagad viņa dzīvo kopā ar savu mazmeitiņu un mazmazmeitiņu, Kenediju, kura arī ir pie vainas tam, ka Helēna ir kļuvusi par stilīgo vecmāmiņu. Kādā dienā viņa uzmērīja Kenedijas drēbes un tas izskatījās piemīlīgi. Tā tas turpinājās, līdz ieguva milzu atsaucību.

ōme

“Mums pat tiek sūtītas dažādas drēbes, lai mēs ar tām izklaidējamies. Dažas mēs izmantojam, dažas nē, ja tās mums nepatīk. Kenedija ir mana stiliste. Mēs esam tuvas un kopā jautri pavadām laiku,” ar prieku acīs stāsta Helēna.

Patiesībā Helēnas dzīve nav bijusi kaisīta rozēm. Viņa piedzima Lielās depresijas laikā, kad viņai šķita, ka ir nabadzīgākais bērns pasaulē. Viņa apprecējās un dzemdēja dēlu, bet vēlāk Helēnai bija jādodas uz pašas dēla bērēm. Īsi pēc tam nomira arī viņas vīrs.

ōme2

“Baddie Winkle” tēls viņai ir palīdzējis pārdzīvot smagos laikus un palīdzējis ģimenei satuvināties. “Ir cilvēki, kuri rauc degunus, skatoties uz mani tādos apģērbos, bet es labprāt būtu iedvesma vecākiem cilvēkiem, jo mēs šeit mēs esam tikai vienu reizi un, tāpēc pēc iespējas vairāk ir jāpriecājas par dzīvi. Tu nekad nezini, kas tālāk var notikt.”

Avots: refinery29.com

Leave a Comment