Svarīgi triki, kas palīdzēs jums veidot jūsu dzīves notikumus

Viss, kas mūs ieskauj, vispirms dzimst mūsu galvā. Visas mūsu bailes, sapņi un domas piepildās noteiktos dzīves brīžos. Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīs par svarīgiem trikiem, kas palīdzēs efektīvāk radīt vēlamo realitāti.

Katra cilvēka doma rada svārstīgus viļņus, kurus uztver Visuma pārpilnības centrs. Tās var būt jebkuras domas – gan pozitīvas, gan negatīvas. Mēs ietekmējam sevi un citus, uz ārējiem procesiem, un gandrīz pastāvīgi. Tāpēc ir svarīgi pārstāt domāt negatīvi. Septiņi soļi uz jaunu dzīv palīdzēs jums to iemācīties.

Patīk piesaista līdzīgu

Ja domā par kaut ko labu, tad tavā dzīvē notiks daudz svarīgākas pozitīvas pārmaiņas. Ne visi zina, ka labas un optimistiskas domas ne tikai piesaista veiksmi, bet arī rada labvēlīgus apstākļus vēl lielākam pozitīvajam dvēselē.

Tāpēc cilvēki, kas ir pilni baiļu un nedrošības, ļoti ātri grimst, un tie, kas ir pilni mīlestības un laipnības, ātri kļūst laimīgi. Tāpēc jūs nevarat ļaut savām bailēm izpausties.

Ir svarīgi, lai vēlme nevienam nekaitētu

Ja vēlme nekaitē apkārtējiem, tad tā piepildīsies. Visums vienmēr ir radošs, tāpēc piepildās tikai labas domas. Dažreiz mūsu vēlmes nepiepildās, lai kā mēs censtos. Varbūt šādas vēlmes kādam var vienkārši sagādāt sāpes un ciešanas.

Lasi arī: Ļaunākā zvaigžņu zīme pēc zvaigžņu eksperta domām

Ja sapnis piepildījās, bet kāds no tā cieta, problēmas atgriezīsies saskaņā ar karmas likumiem. Nav jādomā, ka viss pāriet bez pēdām. Katrai vēlmei jābūt pēc iespējas labākai.

Atbrīvošanās no negatīvām atmiņām

Pagātne vienmēr paliek pagātnē – tas ir jāatceras, ja vēlaties dzīvē kaut ko jaunu un labu. Nekas jauns nenotiks, ja dzīvosi pagātnē un pievērsīsies negatīvām atmiņām no bērnības un jaunības.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment