Svarīgs paziņojums no Apple. Rīkojieties pirms ir par vēlu!

Apple paziņoja, ka nākamajā mēnesī pilnībā atcels albumu My Photo Stream. Funkcija automātiski saglabā pēdējo 30 dienu laikā uzņemtos attēlus.

Gaidāmās izslēgšanas dēļ pakalpojumā Mana fotoattēlu straume 26. jūnijā tika pārtraukta fotoattēlu augšupielāde — un viss albumā esošais tiks dzēsts, kad pakalpojums beigsies 26. jūlijā.

Tomēr visi attēli, kas tika augšupielādēti pakalpojumā Mana fotoattēlu straume pirms 26. jūnija, paliks pakalpojumā iCloud 30 dienas no augšupielādes datuma un būs pieejami ierīcēs, kurās ir iespējota funkcija Mana fotoattēlu straume.

Lai nepazaudētu attēlus, kameras rullī atveriet albumu My Photo Stream un saglabājiet attēlus savā ierīcē vai pakalpojumā iCloud.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada jūlijā: jums ne tikai paveiksies, bet arī nauda kritīs no debesīm!

Lasi arī: Finanšu zvaigžnu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: ir svarīgi saprast savus mērķus, lai neciestu lielus materioālos zaudējumus!

“Fotoattēli pakalpojumā Mana fotoattēlu straume jau ir saglabāti vismaz vienā no jūsu ierīcēm, tāpēc, ja vien jums ir ierīce kopā ar oriģināliem, šī procesa laikā jūs nezaudēsiet nevienu fotoattēlu,” savā atbalsta lapā norāda Apple. .

Ja vēlamais fotoattēls vēl nav bibliotēkā jūsu iPhone, iPad vai Mac tālrunī, noteikti saglabājiet to šīs ierīces bibliotēkā.

Ja jau izmantojat iCloud, jums nekas cits nav jādara.

Atvadīšanās no My Photo Stream nozīmē, ka iCloud ir Apple “labākā iespēja”, lai visus jūsu fotoattēlus un videoklipus visās ierīcēs glabātu drošībā un vienuviet.

Bet joprojām ir ārējas iespējas, kā nesen ar saviem skatītājiem dalījās viens TikTok naudas eksperts

Viņa iesaka Apple lietotājiem nekad nemaksāt par papildu iCloud krātuvi, tiklīdz ir sasnieguši piešķirtos bezmaksas 5 gigabaitus.

iCloud maksā 99 centus par 50 GB krātuvi, 2,99 USD par 200 GB un 9,99 USD par 2 terabaitiem.

Tā vietā eksperts iesaka lietotājiem dublēt savus fotoattēlus lietotnē Amazon Photos vai izmantojot savus Google kontus.

COMMENTS

Leave a Comment