Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: daudziem trūks enerģijas, lai gūtu panākumus!

Sākas jauna nedēļa, kas nozīmē, ka ir pienācis laiks noskaidrot, kurš skaitlis šajā laikā valdīs pār pasauli. Numerologi stāstīja, kā uzvesties laika posmā no 3. līdz 9., lai dzīvē ienestu vairāk veiksmes un apietu visus iespējamos šķēršļus.

Daudziem no mums, pēc prognozēm, biznesā pietrūks spara. Lai to novērstu, varat izmantot rīta kafiju. Svarīgi ir arī mēģināt pēc iespējas vairāk sazināties ar cilvēkiem, kuri iedvesmo jūs jauniem sasniegumiem, drosmei un neatlaidībai. Toksiskām personībām ir jāuzmanās un tās apiet, pretējā gadījumā tās var sabojāt visu jūsu dzīvi.

Numeroloģiskais aprēķins nākamajai nedēļai

Lai uzzinātu, kāds skaitlis valdīs mūsu pasaulē laika posmā no 3. līdz 9. jūlijam, jums ir jāveic mums parastie aprēķini: jāsaskaita visi datumi un pēc tam jāpievieno tiem mēneša kārtas numurs – tas ir, 7. Rezultātā mēs iegūstam sekojošo:

Lasi arī: Svarīgs paziņojums no Apple. Rīkojieties pirms ir par vēlu!

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs bagātas 2023. gada jūlijā: jums ne tikai paveiksies, bet arī nauda kritīs no debesīm!

(3+4+5+6+7+8+9)+7=49. 4+9=13. 1+3=4.

Izrādās, šoreiz pie stūres būs skaitlis 4. Pēc dažādām astroloģiskajām un austrumu prognozēm. Šī nedēļa būs grūta un neparedzama. Četrinieks personificē mieru un maksimālu debesu, zemes, ūdens un uguns harmoniju. Šis ir skaitlis ar īpašu spēku, kas nepārsniedz atļauto. Četri palīdzēs izlīdzināt asus stūrus.

Šis skaitlis palīdzēs mums pārstāt steigties no vienas galējības otrā. Centies neuzņemties visu uzreiz un vienmēr novest iesāktos darbus līdz galam, pildīt agrāk dotos solījumus. Fakti būs virspusēji un ne dziļi, un būs arī neliela koncentrēšanās. Četri palīdzēs jums koncentrēties uz viena veida aktivitātēm un koncentrēties uz konkrētu uzdevumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment