Svētdienas pazīmes: ko drīkst un ko nedrīkst darīt svētdienā

Pozitīvas pazīmes svētdienai

Svētdiena tiek uzskatīta par labāko laiku, lai pasargātu sevi no negatīvisma. Lai to izdarītu, mūsu senči pēc pamošanās dzēra pienu ar medu, lai dzīvē nebūtu vietas bēdām un nepatikšanām.

Tiek uzskatīts, ka, ja svētdien neprecēta meitene dzird putnu klauvē pie loga, viņa drīz satiks savu izvēlēto vai arī viņas līgavainis ierosinās viņai laulību.

Nedēļas pēdējā diena ir piepildīta ar mistiku, un, ja šajā dienā uzmanīgi ieklausīsies ķermeņa signālos, jūs varat saņemt brīdinājumu un saprast, kas jūs drīz sagaida. Tātad, ja jums deg ausis, jūs varat sagaidīt peļņu, un, ja jūsu vaigi deg, tad nevar izvairīties no strīdiem ar mīļajiem.

Lasi arī: Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada novembrī, lai nesabojātu savu laimi!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2023. gada novembrī- jums smaidīs neredzēta veiksme!

Ja svētdienā pēkšņi no drēbēm nokrīt poga, tad drīzumā vari sagaidīt kādu interesantu un neparastu cilvēku.

Tiek uzskatīts, ka svētdien var ievilkt savā mājā bagātību, ja pa logu izmet šķipsniņu cukura un pēc pamošanās staigāsi pa māju basām kājām.

Zīme vēsta, ka svētdien var “piespiest” parādnieku atdot naudu. Lai to izdarītu, mūsu senči rūpīgi mazgāja kurpes, kas, saskaņā ar leģendu, piesaistīja parādnieku mājā un piespieda viņu maksāt.

Trauku plēšana svētdien nozīmē peļņu. Zīme piepildīsies, ja saskaitīsi lauskas pirms to izmešanas.

Zīme vēsta, ka svētdien dzimušie ir likteņa mīluļi, un viņu dzīve būs prieka un pozitīvisma piepildīta. Viņi spēs sasniegt vēl nebijušus augstumus, ja nebūs slinki.

Zīmes un māņticības tiek nodotas no paaudzes paaudzē, palīdzot cilvēkiem laikus pamanīt noteiktas pazīmes un saņemt brīdinājumus. Uzmanība un piesardzība, kā arī senču pavēles ievērošana palīdz dzīvot laimīgi un savlaicīgi izvairīties no likteņa sitieniem. Turklāt, pateicoties zīmēm, mūsdienu pasaulē jūs varat piesaistīt dzīvē nepieciešamos labumus, kā arī pasargāt sevi no jebkāda ļaunuma un aizsargāt savu ģimeni no visa veida nevēlamiem notikumiem.

Leave a Comment