Svētdienas pazīmes: ko drīkst un ko nedrīkst darīt svētdienā

Nedēļas nogale paiet Saules paspārnē, kas dod enerģiju un rosina rosīties. Pateicoties viņa ietekmei, daudzi šajā nedēļas dienā gūst panākumus, taču šai dienai ir arī aizliegumi. Tautas gudrība jums pateiks, kas novedīs pie jaunām uzvarām un no kā jums vajadzētu atteikties, lai nepatikšanas paietu garām.

Svētdiena tiek uzskatīta par atpūtas laiku, kad pieņemts pēc darba nedēļas uzkrāt spēkus un vienkārši baudīt dzīvi. Zvaigžņu eksperti šai dienai piedāvā iepazīties ar tautas zīmēm, ar kuru palīdzību ikviens var ienest dzīvē labklājību. Pateicoties mūsu senču gudrībai, mēs spēsim tikt galā ar visām nepatikšanām un  novērst lietas, kas varētu radīt nepatikšanas un likstas.

Lasi arī: Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada novembrī, lai nesabojātu savu laimi!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2023. gada novembrī- jums smaidīs neredzēta veiksme!

Svētdienu aizliegumi

Pareizticībā svētdiena tiek uzskatīta par atpūtas laiku, jo Tas Kungs radīja pasauli sešu dienu laikā, bet septītajā viņš apcerēja sava darba augļus. Šajā sakarā ir ierasts nedēļas pēdējo dienu veltīt ne tikai atpūtai, bet arī lūgšanām, lai neizkristu no debesu labvēlības.

Saskaņā ar māņticību svētdienās nevajadzētu mazgāt vai griezt matus un nagus, lai neatgrūstu savu materiālo labklājību un neradītu veselības problēmas.

Svētdienās jūs nevarat spēlēt azartspēles vai nodoties grēcīgām darbībām: burvībām, zīlēšanai, jūs nevarat strīdēties un izplatīt baumas. Saskaņā ar zīmi šādas darbības piesaista dzīvē negatīvus notikumus.

Saskaņā ar leģendām, jūs nevarat sākt neko jaunu svētdien vai plānot neko no rīta līdz vakaram. Lietas un rūpes labāk atstāt citām dienām, bet svētdienu veltīt atpūtai.

Svētdien nevar atteikties palīdzēt tuvākajam. Tiem, kuri atsakās no visas iespējamās palīdzības, zīme sola drīzumā meklēt arī atbalstu.

Svētdienās kādu aizvainot nozīmē nepatikšanas un nabadzību.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment