Tādi veiksminieki! Slavenā Tamāra Globa 3 Zvaigžņu zīmēm jūlijā sola neticamu bagātību un veiksmi

Foto – Pexels

Slavenā ezotērikas eksperte Tamāra Globa zvaigznēs nolasījusi, ka sākot no jūlija vidus trīs Zvaigžņu zīmes tiks apbērtas ar naudu – viņu ienākumi būs vienkārši fantastiski!

Tamāra Globa publicējusi savu redzējumu par 2024.gada jūliju un nosaukusi arī dienas, kuras prasīs pastiprinātu uzmanību visām Zvaigžņu zīmēm.

Saskaņā ar viņas nolasīto zvaigznēs, visiem bez izņēmuma ir jābūt uzmanīgiem šādās dienās: nakts no 4. uz 5. jūliju, laiks no 12. līdz 16. jūlijam (ieskaitot), 19. jūlija pirmā dienas puse, 25. jūlijs, 29. jūlija vakars un 30. jūlija dienas pirmā puse.

Eksperte arī paziņoja zvaigžņu prognozi katrai zodiaka zīmei. Pēc viņas domām, uzreiz trīs zīmes gūs ilgi gaidītos panākumus finanšu jomā. Tas, savukārt, novedīs pie fantastiska ienākumu pieauguma.

Foto – ekrānuzņēmums

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Saskaņā ar pareģojumu, Vēzim iestāsies aktīvas plānošanas periods. Šīs zīmes pārstāvjiem pavērsies jaunas iespējas, un, lai tās godprātīgi izmantotu, būs jāizstrādā vesels rīcības algoritms nākotnei. Tamāra Globa apgalvo, ka jūlijā šīs zīmes pārstāvji varēs nopelnīt patiešām fantastiski labu naudu. Tomēr ir viens nosacījums – lai tas notiktu, slinkot nedrīkst. Un arī būs nedaudz jāriskē. Lai arī Vēžiem ir diezgan raksturīgi baidīties un atkāpties, šoreiz tā darīt nevajag. Jo izrādīsies, ka tā ir tā lielā, ilgi gaidītā iespēja! Veiksmei patīk tie, kas nebaidās izmēģināt savu laimi!

Kuras vēl divas zīmes jūlijā izvilkušas laimīgo lozi?

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Leave a Comment