Vampīrs vai donors? Nosakiet Jūsu enerģijas veidu

Mēs visi esam dažādi. Mums ir dažādi pasaules uzskati, personiskās īpašības un dzīvesveids. Turklāt mums ir dažāda enerģija.

No tā ir atkarīgs cilvēcisko sakaru un kontaktu raksturs. Vai esat kādreiz domājuši par to, kāpēc jūs esat draugos ar šo konkrēto cilvēku, savukārt otrs cilvēks jums ir pilnīgi nepatīkams, lai gan viņš nav slikts pēc rakstura un ļoti izskatīgs… Lieta tāda, ka cilvēki savā starpā sazinās paldies uz saderīgu enerģijas fonu.

Visus cilvēkus var iedalīt piecos enerģijas tipos: vampīri, donori, neitrālie, baltie burvji un melnie burvji. Jūs varat noteikt savu veidu, izmantojot numeroloģiju.

Lai to izdarītu, jums ir jāsaskaita visi jūsu dzimšanas datuma skaitļi. Pieņemsim, ka jūsu dzimšanas datums: 17.02.1990. = 1+7+0+2+1+9+9+0 = 29; 2+9 = 11; 1+1 = 2. Skaitlis 2 ir enerģijas tipa skaitlis. Tagad jums ir jāatrod tā dekodēšana un jānoskaidro jūsu enerģijas veids.

Enerģijas vampīri . Skaitļi: 1 un 2. Vampīri var atņemt apkārtējo cilvēku enerģiju. Viņiem ir nepieciešama pastāvīga barība no citu cilvēku dzīvības spēkiem.

Enerģijas vampīri var uzņemt enerģiju gan apzināti, gan neapzināti. Enerģijas absorbcijas process, kā likums, notiek strīdu, konfliktu, intīmu sarunu un citu emocionālu kontaktu rezultātā.

Donori . Skaitļi: 5 un 7. Cilvēku donori ir tie, kas dod enerģiju vampīriem. Viņi paši to nespēj uzņemt, tāpēc, ja viņi bieži saskaras ar enerģētiskajiem vampīriem, tad viņu vitalitāte katru reizi pazūd.

Neitrālie . Skaitļi: 3, 6 un 8. Šāda tipa cilvēki enerģiju neatņem, bet arī neatdod. Viņu enerģētiskais lauks ir diezgan aizsargāts un spēcīgs, kas ļauj viņiem vienmēr būt labā formā.

Lasi vēl: Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. jūlijam: nezaudējiet laiku, šī būs jūsu iespēja!

Baltie burvji . Skaitlis: 9. Baltajiem burvjiem piemīt apbrīnojama spēja kontrolēt savu enerģiju. Viņi var to atdot, kad nepieciešams, bet paši nekad necenšas atņemt enerģiju.

Melnie burvji . Skaits: 4. Šī tipa pārstāvji var būt neitrāli, vai arī var pārvērsties par enerģijas vampīriem. Viņi, tāpat kā baltie burvji, var kontrolēt savu enerģijas lādiņu.

Uz šo tipu pamata tiek veidotas attiecības starp cilvēkiem. Savādi, ka donora un vampīra savienība var būt ļoti veiksmīga abiem, ja, protams, donora enerģijas pietiek diviem.

Un, ja donors pats cieš no enerģijas izpostīšanas un emociju trūkuma, tad jebkurš kontakts ar vampīru viņam nesīs tikai negatīvas lietas. Neitrālie un baltie burvji ir ļoti veiksmīga savienība.

Starp viņiem vienmēr būs mierīgas un stabilas attiecības. Melnbaltie burvji ir līdzsvars. Šāda veida cilvēki parasti ir ļoti draudzīgi. Viņiem ir viegli izveidot kontaktu vienam ar otru un atrast kopīgu valodu.

Vampīri un melnie burvji ir neveiksmīga savienība. Katrs no viņiem centīsies smelties enerģiju viens no otra, kas novedīs pie abu izpostīšanas.

Neitrālie nesadzīvos arī ar melnajiem burvjiem, kas nespēs burvi īstajā brīdī uzlādēt ar enerģiju. Atlikušās cilvēku enerģijas veidu kombinācijas ir neitrālas.

Mums ir interesanti uzzināt, vai tev izdevās izskaitļot savu enerģētisko skaitli, pastāsti komentāros, kas tu esi, vampīrs vai donors?

Leave a Comment