Tamāra Globa detalizēti stāstīja par to, kas mūs sagaida 2024. gadā un kāds tas būs visai pasaulei

Tamāra Globa: horoskops 2024. gadam Dvīņiem

Dvīņus gaida vairāki patīkami pārsteigumi. Beidzot beigsies stagnācijas periods, no kura radinieki un draugi piespiedīs Dvīņus izkļūt. Turklāt Dvīņiem vajadzētu atcerēties par bērniem. Viņiem šogad var būt nepieciešams īpašs atbalsts un palīdzība. Pirmais pusgads ir labs īpašuma iegādei. Atzinību saņems arī Dvīņi. Īpaši tiks novērtēts viņu zinātkārais prāts un spēja ātri pārslēgties no vienas idejas uz citu.

Mīlošie Vēži 2024. gadam gatavojušies jau ilgu laiku, glabājot idejas un sapņus, taču viņiem būs jāpagaida vēl nedaudz. Zaļā pūķa gads viņiem kļūs par tramplīnu nākotnes sasniegumiem. Taču līdz tā beigām varēs pamanīt, ka dzīve virzās globālo pārmaiņu virzienā. Vēžiem būs jauni mecenāti un draugi, visticamāk, viņi mainīs dzīvesvietu vai darbu. Taču lieli sasniegumi šīs zīmes pārstāvjus sagaida 2025. gadā. Jums vajadzētu sagaidīt briesmas no jūsu veselības, bet ne no jūsu, bet no jūsu vecākiem. Esiet uzmanīgs tiem rudens un pavasara periodos.

Horoskops 2024. gadam Lauvai, Jaunavai, Svariem un Skorpioniem

Lauvas zīmē dzimušajiem gads būs noteicošais karjeras lietās. Turklāt veiksme sagaida Ļvovu tālu no mājām, kur, šķiet, viņi necerēja iegūt neko vērtīgu. Tuvāk rudenim viņi attīstīs vēl nebijušu aktivitāti un sajutīs spēcīgu atgriezenisko saiti un atbalstu no draugiem. Leo uz ceļa sagaida briesmas, un tās var būt saistītas ar transportlīdzekļa nozaudēšanu vai avārijas situāciju.

Tamāra Globa: horoskops 2024. gadam Jaunavām

Jaunavas nepiedzīvos patīkamāko periodu savā dzīvē. 2024. gads būs garīgo satricinājumu un nemiera laiks. Tie varētu būt garīgi pārdzīvojumi vai bažas par finansiālo situāciju. Tamāra Globa Jaunavām iesaka nenokārt degunu un koncentrēt uzmanību uz tām dzīves jomām, kas atrodas tālāk no mājām. Jaunavas tajās var gūt panākumus. Turklāt šīs zīmes pārstāvjiem ir vienkārši vitāli svarīgi nākamajā gadā neatteikt viņiem sniegto palīdzīgo roku.

Sākot ar vasaru, Svarus pārņems plaši izplatītas aktivitātes. Līdz tam viņiem nāksies nedaudz šūpoties starp galējībām. Gads sākas ar stagnāciju, varbūt kādu laiku peļņas nebūs. Tad pavasarī neliels kāpums un atkal stagnācija. Svarus sagaida nodevība un maldināšana; viņi var zaudēt dažus ļoti svarīgus domu vadītājus. Vai arī viņi zaudēs lielu darījumu pret kādu lielāku biznesa haizivi.

Taču krist izmisumā nevajag, jo taisnīgums uzvarēs gada otrajā pusē. Tuvojas daudz iespēju, kas nesīs augļus nākamā pusotra gada laikā. No šīm izredzēm nav jābaidās. Tiesa, šādi kontrastējoši notikumi Svarus var ievest garīgo ciešanu un pat depresijas periodā. Astroloģe iesaka nekrist izmisumā, rūpīgi sekot līdzi savai fiziskajai un garīgajai veselībai un dāvināt sev atelpas brīžus. Tad gads beigsies uz labas nots.

Tamāra Globa: horoskops 2024. gadam Skorpioniem

Skorpioni sāks enerģisku uzņēmējdarbību – viņus sagaida profesionālā atjaunošana, paplašināšanās un lielas intelektuālās spējas. Gada sākumā, ap martu, dažiem biznesa partneriem var būt zaudējumi, taču tie ir jāuztver mierīgi. Jo kopumā 2024. gads Skorpioniem būs sulīgiem piedāvājumiem bagāts. Viņiem ir jābūt drosmei un pašpārliecinātībai, lai to izmantotu.

Astroloģiskā prognoze Strēlniekam, Mežāzim, Ūdensvīram un Zivīm

Jaunie kolēģi un profesionālā izaugsme skars arī Strēlniekus, taču uz lieliem pārsteigumiem nevajadzētu gaidīt. Jaunais gads viņiem kļūs ģimeniskāks. Šajā laikā Strēlnieki aktīvi veidos savu bērnu nākotni. Šis ir labvēlīgs gads, lai iepazītos ar uzticamu partneri, un šīs zīmes pārstāvjiem svarīgākais ir nepaļauties tikai uz sevi. Tikai kopā, tikai ar ģimeni un draugiem šis gads paies harmoniski.

Lasi arī: Tamāras Globas pirmā prognoze šim gadam, gatavojoties izmaiņām janvārī

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. janvārim: ideāls laiks, lai kaltu savu laimi!

Mežāžiem ļoti veiksies mīlas sfērā, iespējams, viņiem vajadzētu sagaidīt jaunu ģimenes papildinājumu. 2024. gadā būs vērojama aktīva radošās darbības izaugsme, tāpēc ļoti paveiksies tiem Mežāžiem, kuri par savu profesionālo darbību izvēlējušies fotografēšanu, rakstīšanu vai dejošanu. Vienīgais, ar ko viņiem noteikti nevajadzētu steigties, ir specialitātes vai darba vietas maiņa. Tamāra iesaka paplašināt un uzlabot to, kas jums jau ir. Oktobra sākumā Mežāžiem var rasties nelielas grūtības, taču tās ātri pāries.

Tamāra Globa: horoskops 2024. gadam Ūdensvīram

Retākajai zodiaka zīmei – Ūdensvīram – Zaļā Koka Pūķa gads paies popularitātē. Cilvēki būs gatavi uzklausīt Ūdensvīrus, jo viņu augstās intelektuālās spējas ļoti noderēs nākamajā gadā. Šis ir investīciju periods, kas nākotnē atmaksāsies intelektuālajā jomā. Iespējams, ka ūdensvīriem nākamgad paveiksies vienīgie ceļojumi. Taču no lidmašīnām un vilcieniem jāuzmanās šādos periodos: aprīlī-martā, septembrī-oktobrī.

Zivīm 2024. gads būs labvēlīgs mācībām, publiskai uzrunai un nekustamā īpašuma iegādei. Radošajām Zivīm īpaši svarīgi būs izpausties, taču neaizmirstiet, ka cilvēkresursi ir ierobežoti – rūpīgi sekojiet līdzi savai veselībai. Rudenī var rasties grūtības gan ģimenē, gan darba sfērā. Taču kopumā nākamais gads ūdens zīmi pasniegs ar daudzām biznesa idejām un labiem finanšu piedāvājumiem.

Apkopojot visu iepriekš minēto, Tamāra Globa aicina pievērst uzmanību tam, ka 2023. un 2024. gads, šķiet, rit tandēmā. Šis ir sabrukuma periods, kas visas pasaules sabiedrības dzīvi sadala pirms un pēc. Tas ir veco likumu un stereotipu sabrukums, milzīgs tehnoloģisks lēciens, jauna pasaules ģeopolitiskā karte un jauni komunikācijas veidi. “Tas nebūs tā, kā bija,” secina astroloģe. Ko Tu domā par šo? Vai esat gatavs gaidāmajām izmaiņām?

Leave a Comment