Tamāras Globas pirmā prognoze šim gadam, gatavojoties izmaiņām janvārī

Esmu redzējusi raidījumus ar šo sievieti ne reizi vai divas! Pirms 3 gadiem sāku pamanīt, ka astronomijas aprindās ir parādījusies jauna zvaigzne. Sākumā es viņu atcerējos ar mīlestību pret lielām un smagām rotām, neskatoties uz viņas ļoti maigajiem vaibstiem. Un tad pēc viņas fenomenāli precīzajām prognozēm, kas piepildās gandrīz burtiski. Ziniet, ne tā, kā tas parasti notiek – vispārīgi, bet biedējoši precīzi.

Daži teiks, ka tas viss ir muļķības, un man pat daļēji jāpiekrīt. Es neesmu no tiem cilvēkiem, kas lasa horoskopus avīzes vai žurnāla aizmugurē. Bet es klausos Tamāru Globu gandrīz par visu, tāpat kā lielākā daļa ietekmīgāko cilvēku valstī: politiķi, ekonomisti, uzņēmēji. Daži viņu pat sauc par galveno NVS astroloģi. Viņa paredzēja 2022. gada notikumus, Izraēlas konfliktu un daudzas katastrofas 2023. gadā. Ko mēs varam teikt par to, cik smalki viņa izjūt zodiaka zīmju likteni?

TAMĀRA GLOBA: 2024. GADA JANVĀRIS

Tamāra Globa šo mēnesi sauc par svēto Janvāri – durvju meistaru. Tas paver durvis uz nākotni un redz pagātnes notikumus, tāpēc jums pret to jāizturas ar īpašu cieņu. Astroloģe mēneša prognozi sāk ar detalizētu zīmes aprakstu, kas uz to attiecas. Tieši tās pārstāvjiem mēnesis kļūs īpaši nozīmīgs.

Janvāris ir Mežāža mēnesis, un šajā periodā dzimst īpaši neatlaidīgi un zinātkāri cilvēki. Viņiem nepieciešama pastiprināta uzmanība visam, ko viņi dara. Mežāži, tāpat kā visas zemes zīmes, ir ļoti pragmatiski. Bet tas nenozīmē, ka tajās nav romantikas. Gluži pretēji, šīs zīmes pārstāvji ir iekšēji dziļi jūtīgi un visu ņem pie sirds.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. janvārim: ideāls laiks, lai kaltu savu laimi!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. janvārim: visas problēmas būs iespējams atrisināt daudz vieglāk!

Mežāži var sasniegt daudz, starp tiem ir liels skaits karjeristu. Astroloģe tos sauc par ļoti ekonomiskiem un strādīgiem: “Mežāzis var uzbūvēt savu dzīvi, savu īpašumu praktiski no nekā.” Tāpēc viņi visvairāk ciena tos, kuri panākumus guvuši paši.

Pērn Tamāra Globa brīdināja, ka janvāris, kas stāv 2023. un 2024. gada krustojumā, būs pagrieziena punkts. Burtiski laikmetu maiņa. Tāpēc visiem būs jāturas ciešāk, ne tikai Mežāžiem. Taču šis mēnesis ir ievērojams arī ar to, ka tas nesīs daudzas svarīgas sarunas. Šis ir brīdis, kad ir jāizmanto iespēja veidot pareizas attiecības darbā un mājās.

Prognoze 2024. gada janvārim Aunam un Vērsim

Janvāris Aunam iezīmēsies ar pirmās nozīmes notikumiem. Pirmajai zodiaka zīmei vajadzētu sagatavoties ceļojumam. Būs daudz situāciju, kas saistītas ar cilvēkiem no tālienes: radiem, draugiem un jaunām paziņām. Uzreiz pēc pirmajām divām vai trim janvāra dienām Aunam pavērsies durvis, kas saistītas ar karjeru un radošo izaugsmi. Tamāra Globa prognozē, ka tas varētu būt labas peļņas sākums.

Janvārī Aunam vairāk laika jāpavada ar saviem mīļajiem, jo ​​jau janvāra otrajā pusē tieši draugi ienesīs Auna dzīvē jaunus priekšlikumus un idejas. Tiem zīmes pārstāvjiem, kuri loloja grandiozus plānus, jaunā 2024. gada janvārī būs daudz iespēju tos īstenot vai sākt to realizāciju. Viņiem jābūt uzmanīgiem tikai veselības jomā, īpaši mēneša pirmajās dienās.

Arī Vērsis piedzīvos karjeras lēcienu. Tas būs saistīts ar atzinību no augstākstāvošajiem: visticamāk, priekšniekiem vai vecākiem. Šī būs laba iespēja ar paaugstinātas autoritātes palīdzību izlīdzināt nelīdzenumus. Daudzi darba brīži kļūs vieglāki un vienkāršāki.

Pēc 1. janvāra Vērša zīmē dzimušajiem var būt jauni partneri no tālām zemēm. Šie darījumi un saziņa noteikti būs veiksmīga nākotnē. No kā Tamāra Globa brīdina Vērsi? Pirmkārt, viņa lūdz rūpēties par savu tuvinieku veselību un būt uzmanīgiem, ceļojot. Tāpat atturieties no lieliem tēriņiem janvāra pirmajā pusē. Citādi šis mēnesis Vērsim būs mīlestības un veiksmes periods.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment