Tamāru atrada maisos uz balkona…

68 gadus vecajai iecavniecei Tamārai Želudkovai 2016. gads nebija dzīvē tas vieglākais. Kā man stāsta viņas kaimiņi no Iecavas daudzdzīvokļu nama, kundzei bijušas gan ģimenes, gan finansiālas problēmas, raksta Latvijas avīze un portāls la.lv. 

Tamāra gan sūdzējusies reti, taču tik daudz kaimiņi zinājuši, ka vīrs, bijušais padomju armijas virsnieks, jau sen kā aizbraucis uz dzimteni Krievijā, dēls dzīvojot Vācijā, meita – tepat Latvijā. Dzīvojusi divistabu dzīvoklī, taču tas bijis ieķīlāts bankā, bet naudu paņēmis dēls. Nomaksājot aizņēmumu, Tamāra reizi mēnesī devusies uz banku, kur atstājusi lielu daļu savas pensijas. Bijis grūti ar iztikšanu, tāpēc pat gājusi ēst vietējā Pestīšanas armijas zupas virtuvē. Daudzus gadus kopusi psihiski slimo māsu, divatā bijusi labāka iztikšana, bet māsa aizvesta uz pansionātu. Ar meitu attiecības bijušas vēsas. Rudenī sieviete iedomājusies, ka vienu istabu dzīvoklī varētu izīrēt, bet pati palikt otrā istabā. Kāds paziņa ieteicis īrnieku. Viena vietā novembrī atnākuši divi vīrieši. Tamārai neesot bijušas pretenzijas – ka tikai maksājot. Taču abi dzīvojuši divus mēnešus, tā arī nemaksājot. 2017. gada 3. janvārī policisti atrada Tamāru uz balkona. Divos maisos. Sadalītu gabalos.

 

Atvēra durvis zagļiem un Nā*ei

Tagad ir pilnīgi skaidrs, ka Tamāra savu istabu bija izīrējusi Nā*ei. Viens vīrietis ir atzinies Slep**vībā. Arī otrs par to tika turēts aizdomās, bet šobrīd – tikai par zādzību. Lieta principā ir atklāta, skaidra un vienkārša. Lielākā neskaidrība, kas izskanēja…

Šķir otoru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment