Taro prognoze nedēļai: kuras zodiaka zīmes saņems pārsteigumu un kurām vajadzētu gaidīt skandālus

Svari

Tuvākajā laikā tev nebūs jāsūdzas par patīkamu emociju trūkumu. Tu viegli atrisināsi visus konfliktus un baudīsi dzīvi. Neaizmirsti par saviem draugiem, sarīko vakariņas lielā kompānijā.

Skorpions

Taro kārtis tev iesaka palēnināt tempu. Nerīkojieties nepārdomāti, izsver katru savu lēmumu. Un tad šī nedēļa tev nedos iemeslu skumt.

Strēlnieks

Drīz tu sapratīsi, ka ne velti esi nolēmis mainīties. Un, ja tu vēl neesi sācis savu pārveidošanās ceļu, ir laiks to sākt. Tevi gaida ļoti patīkami likteņa pārsteigumi.

Mežāzis

Nenodod tos, kuri tev uzticas. Drīzumā draugiem vai tuviniekiem būs nepieciešams tavs atbalsts. Un, ja savos lēmumos izrādīsi elastību, visi būs apmierināti.

Ūdensvīrs

Parādi visas savas labākās prasmes. Šonedēļ tev būs iespēja izteikties, taču ir svarīgi nepārspīlēt ar pašreklāmu. Dzīvo pēc labākās sirdsapziņas un neesi iedomīgs.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Zivis

Taro kārtis tev sola ļoti interesantus notikumus. Tu vari iemācīties ko jaunu un uzsākt kādu svarīgu projektu. Tomēr neaizmirsti veltīt laiku sev.

 

 

Leave a Comment