Taro prognoze nedēļai: kuras zodiaka zīmes saņems pārsteigumu un kurām vajadzētu gaidīt skandālus

Jaunā nedēļa, no 13. līdz 19. maijam, gatavo pārsteigumus dažām Zodiaka zīmēm. Tomēr ne visiem paveiksies.

Auns

Nākamās septiņas dienas tev būs nozīmīgas. Tu vari atrast jaunu ienākumu avotu un pat kļūt bagāts. Uzsāc jaunu biznesu un nebaidies no izaicinājumiem.

Vērsis

Tavā dzīvē var parādīties jauns cilvēks. Viņš tev dāvās laimi un neticamus piedzīvojumus. Velti laiku patīkamām sarunām un dalies savos sapņos, kāds palīdzēs tev tos īstenot.

Dvīņi

Šonedēļ tev vajadzētu būt uzmanīgākam. Tu riskē iekulties skandālos un ciest pārsteidzīgu vārdu dēļ, kurus vari izrunāt dusmās. Saglabā savaldību un neļaujies provokācijām.

Vēzis

Taro kārtis tev iesaka nešaubīties par saviem spēkiem. Tavs sapnis drīzumā var piepildīties. Attīsti savas prasmes un nestāvi vienā vietā.

Lasi vēl: Rūdīts kareivis vai kristāla tauriņš: interesants tests, kas atklās, cik jūtīgs tu patiesībā esi

Lauva

Drīzumā tevi sagaidīs negaidīti jaunumi. Iespējams, tu mainīsi savu ģimenes stāvokli. Tomēr nesteidzies pieņemt lēmumus, izsver visus “par” un “pret”.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Jaunava

Jaunā nedēļa tev sagādās fantastiskus piedzīvojumus. Pozitīvisms un pārmaiņas uz labo pusi noteikti neļaus tev garlaikoties. Šis laiks būs lieliski piemērots arī izlīgšanai ar ilggadējiem ienaidniekiem.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment