Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 16. līdz 22. septembrim: esiet gatavi izmantot nedēļu savā labā!

Skorpions

“Laimes rata” kārts paredz negaidītus likteņa pavērsienus, kas nav kontrolējami. Skorpioniem šis ir laiks, kad laime var uzsmaidīt, sniedzot jaunas iespējas un laimīgas nelaimes. Šī kārts arī atgādina par pielāgošanās un elastības nozīmi.

Arkāns “Vienmērība” mudina Skorpionus būt neatlaidīgiem un iekšēji mierīgiem. Līdzsvara atrašana starp emocijām un saprātu palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus un piesaistīt jaunas iespējas.

Arkāna “Saule” klātbūtne norāda, ka viss, uz ko Skorpioni tiecas, var tikt veiksmīgi realizēts. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks rīkoties un īstenot savus drosmīgos sapņus.

Strēlnieks

“Zvaigzne” lasījumā ir garīgās apgaismības un optimisma kārts. Strēlniekam Arkāns nozīmē periodu, kad sapņi un plāni var saņemt jaunu impulsu īstenošanai, pateicoties kam pieaugs ticība saviem spēkiem.

“Vientuļnieka” arkāns uzsver iekšējo meklējumu un pašsajūtas nozīmi. Šobrīd ir īpaši svarīgi atkāpties no ikdienas dzīves steigas un pavadīt laiku, pārdomājot savu dzīves ceļu un to, kas patiešām ir svarīgs.

Kārtes “Velns” liek domāt, ka ir pienācis laiks cīnīties ar iekšējiem dēmoniem vai modeļiem, kas traucē attīstībai un atbrīvoties no negatīvas pieķeršanās. Strēlniekiem šis ir laiks, kad nepieciešams ievērot piesardzību un kontrolēt savas kaislības un vēlmes, lai tās nepārņemtu prātu.

Mežāzis

Arkāns “Mēness” apzīmē nenoteiktības laiku, kurā parādās lietu slēptās puses. Tas var izraisīt emocionālu trauksmi vai apjukumu, jo Arkāns bieži ir saistīts ar ilūzijām un maldiem. Mežāžiem šis ir periods, kad ir svarīgi būt īpaši vērīgam pret intuīciju un zemapziņas vēstījumiem, kā arī būt modriem pret maldināšanu vai pašapmānu.

Lasi vēl: Sulīgās, pūkainās un tik garšīgās kotletes ar kabaci

“Spēka” kārts simbolizē spēju tikt galā ar problēmām ar cieņu un gribasspēku. Morāles spēks ļaus Mežāžiem pārvarēt jebkādus baiļu vai nenoteiktības impulsus, ko var izraisīt “Mēness” kārts.

“Vientuļnieka” arkāns mudina Mežāžus distancēties no ārpasaules un veltīt laiku pārdomām. Kārts palīdz atrast atbildes sevī, veicinot dziļu sevis izpratni un izpratni par situācijām, kas no pirmā acu uzmetiena varētu šķist mulsinošas vai miglainas.

Ūdensvīrs

“Vienmērība” lasījumā ir harmonijas un mērenības kārts visos dzīves aspektos. Arkāns bieži tiek saistīts ar ideju atrast vidusceļu un izvairīties no galējībām, kas palīdzēs tikt galā ar pašreizējām problēmām. Kārts ir zīme, ka Ūdensvīram jāmeklē līdzsvars un sintēze dažādos dzīves aspektos, vai tas būtu darbs, personiskās attiecības vai iekšējās tieksmes.

“Mēness” kārts iesaka pievērst uzmanību intuīcijai un zemapziņas impulsiem. Ūdensvīram šis var būt laiks, kad ir svarīgi apzināti strādāt ar iekšējo pasauli, atšķetināt simbolus un zīmes, kas palīdzēs izprast dziļi iesakņojušās jūtas un neatrisinātos jautājumus.

Arkāns “Taisnīgums” uzsver godīguma, taisnīguma un ētikas nozīmi. Šī ir fāze, kad Ūdensvīri var saskarties ar savu lēmumu vai citu rīcības sekām, kas prasīs objektīvu novērtējumu un iespējamās kursa korekcijas. Taisnīgums arī runā par patiesības un ētikas nozīmi jūsu pieejā situācijām un cilvēkiem.

Zivis

“Mīlnieku” arkāns parasti ir saistīts ar attiecībām un izvēlēm, kas izdarītas no sirds. Zivīm tas varētu liecināt par nozīmīgu brīdi personīgās attiecībās vai svarīgu lēmumu, kas jāpieņem. Kārts veicina harmoniju un līdzsvaru starp emocionālajām vēlmēm un cerībām, uzsverot godīguma un sirsnības nozīmi attiecībās ar citiem.

“Priestera” kārts liek domāt, ka Zivis var meklēt padomu pie pieredzējušāka cilvēka vai ievērot iedibinātos rituālus un tradīcijas. Arkāns uzsver, cik svarīgi ir mācīties un ievērot morāles principus.

“Muļķa” arkāns saka, ka Zivīm būs nepieciešama drosme, lai sāktu jaunu dzīves posmu no tīras lapas, neskatoties uz nezināmo. Šī kārts ir vērsta uz atbrīvošanos no  veciem pamatiem un bailēm, aicinot no jauna paskatīties uz savu dzīvi un drosmīgi ieiet nākotnē. Pat ja tas prasa atstāt komforta zonu.

Jūs varat piesaistīt veiksmi un panākumus ne tikai pateicoties prognozei, bet arī ar sava biolauka palīdzību. Ikdienas vingrinājumi tās stiprināšanai palīdzēs pretoties negatīvajai ietekmei no ārpuses.

Leave a Comment