Tas, ko jūs redzat šajā attēlā, satur ziņojumu no eņģeļiem

Pastāstiet mums, ko redzat attēlā, un mēs jums pateiksim, kādu ziņojumu jums sūta eņģeļi!

Cilvēks profilā, kurš tur Zemi rokā

Jūs esat ticības cilvēks, kurš tic visvarenajam spēkam, kas pārspēj cilvēkus un nosaka mūsu dzīves gaitu. Šī ticība padara jūs par iedvesmojošu personu ar labām vēlmēm tiem, kas atrodas jums apkārt. Eņģeļi jums liek turpināt ticēt jūsu ķermenim un dvēselei šajā dievišķajā varā, kas ved pasauli pa pareizo ceļu, ko mēs neredzam, bet ko mēs varam uztvert visos svarīgākajos mūsu dzīves faktos.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada janvārim – sagaidāms motivācijas trūkums

Eņģelis, kas skūpsta cilvēku

Jūs esat tas, kam jūs ticat, pirmkārt, nepārvaramajam mīlestības spēkam, kas nāks, lai jūs glābtu no tumšajiem dzīves un vientulības momentiem. Jūs gaida mīlestība, lai tā jūs iedvesmotu, paceltu jūs un dotu jums drosmi, kas nepieciešama, lai apmierinātu šo pasauli. Eņģeļi jums saka, ka šī mīlestība atnāks, lai jūs paceltu, pieņemtu un padarītu jūs jūtami spēcīgu, lai vēlāk jūs varētu saskarties ar visu tumšo ar dievišķo spēku.

Ērglis

Jūs esat persona, kas nebaidās no nezināmā, karavīrs, kurš vienmēr skatās uz horizontu, domājot, kā virzīties uz priekšu bez šķēršļiem. Eņģeļi vēlas jums pateikt, ka šī vara un vērtība ir jūsu dievišķā bagātība un ka nekam jūs nevajadzētu vājināt. Jūsu liktenim jābūt solim uz priekšu, skatoties uz jūsu drošību un to, kas ir ap jums, zinot, ka tu esi piemērs citiem!

avots: esotericblog

Leave a Comment