Astroprognoze 2019. gada janvārim – sagaidāms motivācijas trūkums

2019. gada pirmo mēnesi, Dzeltenā Zemes cūka sola neskaidru, bet ļoti produktīvu. Astrologu padomi palīdzēs jums virzīt savu enerģiju pareizajā virzienā un iegūt visu, ko vēlaties no Visuma.

Šajā laikā būs noderīgi padomi par darbu ar sevi. Vienkārši tā pat neparādīsies motivācija, izturība un sniegums, īpaši dienās pēc Ziemassvētku brīvdienām. Jāpieliek pūles, jo janvārī būs labs laiks sākt darbu pie sevis visos aspektos.

Auns

2019. gads Aunam sāksies ar nelielām emocionālām problēmām. Svētku notikumi izsist Aunus no sliedēm, nopietni sabojājot viņu noskaņojumu. Elpošanas tehnika palīdzēs atbrīvoties no negatīvisma un stresa. Zvaigznes un planētas tagad ir novietotas tā, lai tās palēninātu domāšanu un mazinātu intuīciju. Cilvēkiem no šīs zīmes ir nepieciešams vairāk laika, lai pieņemtu svarīgus lēmumus.

Auns var kļūt aizvērts un depresīvs, bet vienlaikus neatkarīgāks. Ir jāizvairās no nemieriem un impulsivitātes. Mierīgs darbs būs ideāls veids, kā pavadīt laiku šiem cilvēkiem. Zvaigznes palīdzēs Auniem izkļūt no savas komforta zonas.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam – būs iesēja veidot attiecības ar citiem un iegūt noderīgus kontaktus!

Vērsis

Vēršiem var rasties problēmas mīlestības jomā un attiecībās ar mīļajiem. Bet finanšu un darba jomā, Vērsim būs mēnesis, kad varēsiet labot pagātnes kļūdas, gūt panākumus jaunās lietās, veltīt laiku intelektuālajai un fiziskajai aktivitātei.

Astrologi iesaka biežāk iziet ārā, nodarboties ar sportu un neaizmirst par svarīgākajiem uzdevumiem darbā. Nekādā gadījumā neatstāt kaut ko neatrisinātu uz nākamajiem mēnešiem. Ja rodas grūtības, ir vērts lūgt palīdzību no kolēģiem vai biznesa partneriem. Ikvienam ir sarežģīti mirkļi, bet panākumi ir tiem, kas var pareizi izmantot resursus, lai tos atrisinātu.

Dvīņi

Dvīņiem pašā janvāra sākumā būs jācīnās ar  enerģijas trūkumu. Zvaigznes un planētas negatīvi ietekmēs šīs Zīmes pārstāvjus līdz 3. janvārim ieskaitot. Tālāk nāk mērīts un mierīgs laiks. Ziemas pirmajā nedēļā Dvīņiem būs grūti atrisināt problēmas, tāpēc brīvdienās labāk ir atpūsties.

Mēneša beigās ir noderīgi jauni sākumi, ceļojumi un ainavas maiņa. Jūs varat arī tērēt naudu augstvērtīgām iegādēm, mācībām un jaunu prasmju apguvei. Jauni paziņas janvāra beigās būs arī ļoti veiksmīgi, tāpēc veiksme būs tiem, kas ir sabiedriski un atvērti.

Vēzis

Enerģijas fona stabilitāte nodrošina Vēža labklājību, pašapziņu un labu garastāvokli. Vēžiem būs vēlme cīnīties, tāpēc būs vieglāk veikt uzņēmējdarbību.

Janvārī ir nepieciešams izvairīties no rupjības un agresivitātes pret visiem cilvēkiem. Agresija un uzbudināmība var būt beigas draudzībai vai partnerībai. Astrologi saka, ka mēneša beigās plāni var sabrukt bez redzama iemesla. Galvenais ir palikt optimistisks un meklēt iedvesmu. Būs lietderīgi risināt juridiskos jautājumus.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gadam – būs daudz jādomā un jādara pašiem!

Lauva

Lauvām ir jāuzticas  pašnovērtējuma spēkam. Tas palīdzēs sekmēt panākumus un piesaistīt veiksmi. Mierīgs risinājums akūtām problēmām garantēts šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākotnē. Diplomātija var palielināt uzticamību un piesaistīt jūsu personai vairāk pozitīvu uzmanību. Speciālisti atzīmē, ka janvārī Lauvām būs nepieciešams jauns skatījums uz dzīvi un apkārtējo pasauli.

Neaizmirstiet lūgumus pēc palīdzības, kas nāk no mīļajiem un kolēģiem. Lai radītu labu, jums nav nepieciešams daudz enerģijas un spēka. Tikai pietiek ar minimālu vēlmi. Pat ja palīdzība nav iespējama, cilvēki redzēs sirsnīgu vēlmi, kas jau tagad būs liels atbalsts uzticībai. Astrologi iesaka izvairīties no stereotipiskas domāšanas.

Jaunava

Janvāris ir lielisks laiks, lai pārtrauktu satraukties par nedrošību un negatīvu domāšanu. Ir nepieciešams ieskaut sevi ar pozitīviem cilvēkiem un sākt darīt interesantas lietas.

Ja uz horizonta parādās jaunas iespējas, tad nav nepieciešams baidīties un šaubīties – tas ir tiešs ceļš uz panākumiem, nevis šaubīgs ceļš, kas ved kaut kur savvaļā. Jaunavām, astrologi iesaka neuzņemties visu uzreiz, bet atrisināt visas problēmas pakāpeniski, kā parādās. Mīlestībā šīs zīmes ļaudīm palīdzēs sirsnība, kas mūsdienu pasaulē ir tik maz.

Svari

Astrologi iesaka risināt jebkādas filozofiskas problēmas. Problēmas ir veids, kā uzlabot sevi, tāpēc nebaidieties no  melnās joslas. Tas viss ir svarīgi, cik labi jūs varat tikt galā ar grūtībām un cik labi jūs varat tās interpretēt. Šiem šīs zīmes pārstāvjiem, kuri ir pārliecināti, ka neveiksmes neuzrodas nejauši, ir jāatsakās no negatīvās pašprogrammēšanas.

Bieži nepieciešams pievērst uzmanību mazajām lietām un neņemt vērā mīļoto ieteikumus. Zvaigznes iesaka arī nenovirzīt atbildību par savām kļūdām uz citiem cilvēkiem. Ir nepieciešams pieņemt to, kas jums ir un ko Visums piedāvā.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras gaida nopietnas pārmaiņas 2019. gadā

Skorpions

No 18. līdz 23.janvārim Skorpioniem būs liels enerģijas laiks. Šīs sešas dienas būs labākais periods jauniem pirmsākumiem un akūtāko problēmu risināšanai. Pārējā laika daļa janvārī nebūs labākais veids, kā būt aktīvam darbā un mīlestībā. Ja jums ir jārisina dažas akūtas problēmas nepareizā laikā, tas var novest pie izsīkuma. Jums būs jādomā par to, kā ātri atjaunot enerģiju un spēku.

Janvārī astrologi iesaka Skorpioniem piesaistīt citu – draugu, kolēģu un radinieku – atbalstu. Kolektīvais darbs dos vairāk augļu nekā darbs vientulībā. Tagad jums ir jāsaskaņo autonomija un savstarpējā palīdzība. Galvenais ir domāt par plāniem iepriekš un nesteigties lēmumu pieņemšanā.

Strēlnieks

Profesionālajā jomā janvārī būs daudz jaunu iespēju. Astrologi iesaka būt precīziem, uzmanīgiem ar detaļām un nedot tukšus solījumus. Mēnesis nav slikts romantikai, mīlestības piedzīvojumiem, otrās puses iepazīstināšanai ar vecākiem un kāzu plānošanai. Mīlestībā un darbos palīdzēs pagātnes pieredze. Gudrība ir panākumu un stabilitātes atslēga.

Dažas garastāvokļa problēmas var izjust mēneša beigās. Pieci vienkārši veidi palīdzēs to paaugstināt. No 20. līdz 22.janvārim būs maksimālais veiksmes periods, lai jūs šīs dienas varētu veltīt svarīgiem uzdevumiem. Darbā var būt patīkami pārsteigumi.

Mežāzis

Enerģija Mežāžiem samazināsies, tāpēc janvārī ir labāk izvairīties no emocionālas pārmērības, kā arī pārmērīgas fiziskas slodzes. Jums jāmācās, kā pārvaldīt emocijas un plānot lietas atbilstoši prioritātēm. Plānu maiņa pēdējā brīdī nav tā vērta, jo Visums vēlas redzēt piesardzību un priekšstatu. Mežāžiem nevajadzētu cerēt, ka cilvēki tos sapratīs uzreiz. Var būt nepieciešams skaidrāk un pacietīgāk izskaidrot kaut ko bērniem un radiniekiem.

Laime smaida Mežāzim mīlestībā. Šīs zīmes pārstāvji atradīsies pretējā dzimuma pastiprinātas uzmanības zonā. Janvāris būs mīlestības, flirtēšanas, romantikas laiks. Tie, kas jau atrodas attiecībās, labāk neprovocēt no partnera greizsirdības uzliesmojumu.

LASI ARĪ: Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Ūdensvīrs

Jums jābūt gataviem tam, ka janvārī emocijas dominēs pār veselo saprātu. Tas palielinās sajaukšanas iespēju attiecībās ar ģimeni, kolēģiem un draugiem. Strīdi un konflikti var rasties katrā posmā, kas ietekmēs garastāvokli un labklājību.

Tas būs laiks īpašiem notikumiem, kas ne tikai notiek. Jums būs jāuzņemas atbildība un jāpieņem svarīga izvēle. Visums gribēs sniegt Ūdensvīram iespēju labot nākotni un padarīt tagadni patīkamāku. Astrologi atzīmē nepieciešamību pēc Ūdensvīra fiziskās aktivitātes. Ieteicams atstāt komforta zonu un sākt nodarboties ar sportu, atmest sliktos ieradumus vai ieturēt diētu.

Zivis

Līdz 6.janvārim šīs zīmes pārstāvju enerģija piedzīvos nopietnas problēmas sakarā ar atšķirībām starp zvaigznēm. Pirkumu veikšanas laikā ir nepieciešams cieši uzraudzīt cenas. Mēneša sākumā ir labāk neiesaistīties nevienā no jomām. Jums ir nepieciešams atpūsties pareizi un noregulēties uz pozitīvo vilni.

Tad jūs varat tikt galā ar mājokļa un biznesa jautājumiem. Atklājiet darbā, jaunu saistību rašanos, bet ne algas pieaugumu. Mīlestībā noderēs flirts un romantika. Nopietnas attiecības vislabāk vēl nesākt – ierobežot savas tikšanās un nesniegt pārsteidzošus secinājumus.

avots: dailyhoro

Leave a Comment