Izejot no mājām uz ilgu laiku, es nekad nelaižu ūdeni tualetē, dzīve man iemācīja šo triku

Sagadījās tā, ka pirms gada mums ar meitu nācās pārcelties uz dzīvi citā pilsētā. Un viens no galvenajiem jautājumiem, kas mums radās, bija mājoklis. Izlasot ne vienu vien sludinājumu par mājokli internetā, beidzot atradu mums piemērotu dzīvokli.

Ierodoties jaunā pilsētā, uzreiz devāmies uz tikšanos ar īpašuma īpašnieku, lai nokārtotu visus jautājumus. Kā pastāstīja pati īpašniece, viņa dzīvoklī nav dzīvojusi gandrīz gadu. Reizēm atnāca pārbaudīt, vai viss ir kārtībā. Viņa pati jau sen sapņoja par savu māju priekšpilsētā.

Vispār pēc šīm sarunām mēs devāmies augšā uz dzīvokli. Un, tiklīdz viņi atvēra ārdurvis, man degunā trāpīja asa smaka. Saimniece nekavējoties skrēja uz virtuvi, lai pārbaudītu atkritumu tvertni, ja nu gadījumā viņa tur kaut ko aizmirsa. Bet spainis izrādījās absolūti tīrs, un smaka vairāk nāca no vannas istabas. Protams, katru reizi, kad īpašniece atstāja dzīvokli, viņa atslēdza ūdens padevi tualetei un ūdens padevi kopumā. Tika atslēgta arī gāze un atslēgta strāvas padeve. Parastie piesardzības pasākumi, kas jāievēro katram cilvēkam, uz ilgu laiku atstājot savu māju.

Lasi arī: Mans vīrs arvien biežāk kavējās darbā un nedēļas nogalēs devās pie drauga, es nepievērsu uzmanību, kamēr nebija par vēlu

Lasi arī: Tests, kas beidzot atbildēs uz jautājumu, kas tu patiesībā esi: intraverts vai ekstraverts

Tualetes piepildīšana ar ūdeni

Taču smaka turpināja pildīt dzīvokli, un nācās izsaukt santehniķi. Viņš nekavējoties noskaidroja iemeslu. Izrādās, ka ilgstošas ​​ūdens trūkuma dēļ ūdens blīvējums izžuvis. Un visas kanalizācijas smakas bez šķēršļiem iekļuva dzīvoklī.

Santehniķis ieteica, ka šādam ūdens blīvējumam vienmēr jābūt visās izlietnēs un tualetēs. Tāpēc ir nepieciešams periodiski iztukšot ūdeni. Bet viņš neiesaka liet eļļu kanalizācijas caurulēs. Saulespuķu eļļa, tāpat kā citi tauki, visticamāk aizsprosto caurules, nevis aizsargā tās. Jūs varat pievienot dažus pilienus aromātiskās eļļas un pārklāt izlietnes notekas ar papīra lapu. Tas palīdzēs apturēt ūdens iztvaikošanu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment