Tautas metodes- kā aizkavēt menstruāciju sākšanos

tautas-metodes-menstruaciju-aizkavesana

Katra sieviete var apgalvot, ka mēnešreižu sākums viņai nozīmē kārtējo neērtību periodu. Īpaši kaitina tas, ja kritisko dienu sākums sakrīt ar kādu nozīmīgu notikumu, tāpēc tas nav nekas pārsteidzošs, ka vēlme aizkavēt mēnešreizes uz pāris dienām periodiski uznāk katrai vājā dzimuma pārstāvei.

No tautas metodēm mēnešreizes palīdz aizkavēt tādi produkti, kuri satur daudz C vitamīna, piemēram, pētersīļi. Vitamīnam C piemīt spēja stiprināt As**svadu sieniņas, kas var novest pie menstruāciju aizkavēšanās, tomēr šī metode der tikai tām dāmām, kuras skaidri zina kārtējo mēnešreižu sākšanās dienu un viņu menstruālais cikls ir apskaužami regulārs. Tādā gadījumā, lai aizkavētu mēnešreizes, apmēram nedēļu pirms paredzamā mēnešreižu sākuma datuma Jums jāsāk dzert stiprs smalki sakapātu pētersīļu brūvējums. Var lietot arī askorbīnskābi, kas spēj dot tādu pašu efektu, tomēr pirms askorbīnskābes lietošanas lielos daudzumos vajadzētu atcerēties, ka C vitamīns kairina kuņģa gļotādu, kas var izsaukt gastrīta attīstīšanos.

Izlasi arī: Negribu menstruācijas ceļojuma laikā! Vai cikla mākslīga regulēšana nekaitē?

Ja situācija ir pilnīgi pretēja – sieviete grib, lai kritiskās dienas ātrāk beigtos, tad no pirmās menstruālā cikla dienas var sākt lietot pētersīļu novārījumu, jo tādā gadījumā menstruāciju ilgums samazināsies no 5 dienām līdz 2 – 3 diennaktīm.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kādas ir pārējās tautas metodes, kas spēj aizkavēt menstruāciju sākumu 

Leave a Comment