Tautas metodes- kā aizkavēt menstruāciju sākšanos

Citrons

Pastāv uzskats, ka pie menstruāciju sākuma aizkavēšanas lieliski palīdz citrons. Lietot citronu ir nepieciešams 5 dienas pirms gaidāmajām kritiskajām dienām, bez cukura. Lai panāktu vēlamo efektu, dienā nepieciešams apēst 3 -4 citronus, kas noteikti liecina par to, ka šī metode nav droša kuņģa – zarnu traktai, kā arī ir dzirdēti gadījumi, kad citroni vispār nenes nekādus rezultātus.

Vitamīns K

Ja sieviete grib aizkavēt mēnešreizes un nekaitēt savai Vese***ai, tad ir vērts pievērst uzmanību tiem produktiem, kas ir bagāti ar K vitamīnu. Vislabāk K vitamīns organismā uzsūcas, lietojot ūdenspiparu novārījumu. Šim augam piemīt kompleksa iedarbība uz sievietes organismu, tāpēc šī novārījuma lietošana spēj aizkavēt mēnešreizes uz veselu nedēļu.

Noderīgi: Kāpēc cikls norit atšķirīgi?

Lai pagatavotu šo novārījumu, Jums nepieciešams 2 ēdamkarotes šī auga ielikt glāzē verdoša ūdens un ļaut nostāvēties. Kad novārījums tiek iegūts, to atkal vajag uzkarsēt līdz vārīšanās temperatūrai, atdzesēt un dzert pa trešdaļai glāzes trīs reizes dienā.  Efekts ir novērojams tādā gadījumā, ja sieviete šo dzērienu ir sākusi dzert agrāk – apmēram 10 dienas pirms paredzamā mēnešreižu sākšanās datuma.

Nātru uzlējums

Daudzi cilvēki jau izsenis zina par nātru īpašību, kas palīdz apturēt asiņošanu – arī menstruāciju sākšanos. Atcel mēnešreižu sākšanos, protams, nātru uzlējums nevar, taču tas var apturēt šo asiņošanu no 5 -7 stundām. Lai to izdarītu, nepieciešam dzert pa pusglāzei šī uzlējuma trīs reizes dienā.

Orāla kontracepcija

Lietojot pretapaugļošanās tabletes, mēnešreizes var aizkavēt pat uz vairākām nedēļām. Šādā gadījumā sievietes vienkārši netaisa pārtraukumu, kad beidzas viens tablešu iepakojums, bet uzreiz jau sāk lietot tabletes no jaunā iepakojuma, taču ir svarīgi saprast, ka ļoti ilga kritisko dienu aizturēšana var novest sievietes organismu pie nopietnām sekām.

Tevi varētu interesēt: Smieklīgi sieviešu stāsti par pirmajām mēnešreizēm

Leave a Comment