Tavas sliktākās rakstura iezīmes saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi: iemesls, kāpēc ar tevi ir tik grūti sadzīvot

Spēcīgais un narcistiskais Lauva

Ikviens, kurš satiek Lauvu, parasti viņu aizrauj. Uzmanību! Šī ir demonstrācijas versija: sasilda no attāluma, bet, ja mēģināsi pietuvoties, sadegsi līdz pamatiem. Vai jūs zināt vārdus: despots, varmāka, valdnieks? Tātad tas ir par Ļvovu. Mana mīļākā spēle ir sevis apbrīnošana un pavēles. Dzīvesveidam ir jābūt uzmanības centrā. Tie ir spēcīgi sava “es” fanātiķi, kuru nenobriedumu un egoismu pārvar tikai vēlme pakļaut cilvēkus savai varai. Teikt, ka Lauva velk segu sev virsū, nozīmē klusēt. Pārī ar gaišo un bezceremonīgo Lauvu, apzinoties viņa dominējošo lomu, jūs sazināsities ar tiem, ar kuriem Lauva atļauj, dosies, kur vēlas, un kopumā dzīvosi savu dzīvi.

Sīkumainā un ciniskā Jaunava

 

Tie, kas uzskata, ka Jaunavas ir nekaitīgi, lēnprātīgi un burvīgi cilvēki, kļūdās. Tie ir meli! Šāda pieticīga margrietiņa viegli atradīs ceļu pie jebkura, kas savas neuzmanības dēļ šķērsos tās ceļu. Jaunava ir nemierīga, nervoza, merkantila ciniķe un liekule, kas ir pakļauta pastāvīgai analīzei un subjektīviem vērtējumiem. Šīs zīmes pārstāvji kļūst nomākti vai noraizējušies par jebko. Viņu lielvara ir pilnībā ignorēt savas kļūdas. Bet viņiem patīk norādīt uz citu cilvēku kļūdām, pašaizliedzīgi un brīvi labot citu cilvēku uzvedību ar kodīgu kritiku, dot dzīves mācības un sniegt padomus, kas nav lūgti.

Kaprīzie un uz sevi vērstie Svari

Svari ir pieklājīgi, romantiski un vērīgi, taču tikai ar svešiniekiem. Kad tu viņus iepazīsi tuvāk, uzreiz virspusē nāks spītība, kaprīzes, histērija, garastāvokļa svārstības, egoisms, apsēstība ar sevi un saviem mērķiem. Jūs varat justies tā, it kā jūsu galva būtu iebāzta bišu stropā. Turklāt Svari ir arī merkantili. Tiesa, mums vajadzētu viņiem dot savu pienākošos: viņiem ir savs goda kodekss, kuru viņi nepārkāpj – tā kā viņi ir apsolījuši kaut ko darīt, viņi to darīs, zobus sakoduši, ar izdomātu smaidu sejā, izmantojot “Es nevar/nevēlas”, bet viņi darīs. Dzīves mērķis ir apprecēties ar sevi.

Noslēpumainais un atriebīgais Skorpions

Skorpiona dvēsele ir jūra bez dibena, saindēta ar toksiskiem atkritumiem. Ja jūs mēģināt tur ienirt, jūs pazudīsit uz visiem laikiem. Skorpionu galvas ir pilnas ar obsesīvām domām, idejām un bailēm. Vismistiskākā un drūmākā Zvaigžņu zīme. Skorpionu var raksturot īsumā – sava veida enerģijas vampīrs, kurš baro savu lepnumu, pazemojot apkārtējos. Skorpioni ir iracionāli, dzīvi redz tikai melnā un baltā krāsā un retos gadījumos ir gatavi uz kompromisiem. Viņi atsakās uzturēt attiecības ar tiem, kuri nav piekrituši pakļauties viņu kontrolei. Strīdies ar viņu, un viņš tevi tā pārņems ar vārdiem, ka tu lūgsi, lai tev sit. Tie, kas nepiekrīt savam viedoklim, saskarsies ar atriebību vai briesmīgu atriebību.

Netaktiskais Strēlnieks

Strēlnieks ir uguns, kura siltums šķiet tik maigs un reibinošs, bet tikai no tālienes. Nāciet tuvāk, un šī uguns izšaus. Strēlnieks ir dīkā dzīvesveida un vieglas naudas mednieks. Šis ir plēsējs starp zvaigžņu zīmēm, kurš skaļi, netaktiski soļo pa dzīvi, visbiežāk pār galvām. Strēlnieku pārvalda Jupiters, kas apveltī savus palātus ar nemierīgu raksturu, bezceremonitāti un izšķērdību. Visi Strēlnieki, gan vīrieši, gan sievietes, ir pārliecināti, ka zina visu par dzīvi. Viņi ir vīlušies par nežēlību un meliem, kas valda šajā pasaulē, tāpēc viņi cenšas veltīt savu laiku citu apgaismošanai. Viņi viltus smaidu un smejas par problēmām sejā, bet aiz šīs “krekla puiša” maskas slēpjas nomākta agresija un kas cits. Šīs atturīgās dusmas dēļ Strēlnieki var kļūt par sērijveida slepkavām, lai gan viņi reti sasniedz neprātu, dodot priekšroku morālai vardarbībai, nevis fiziskai agresijai.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus sagaida patīkamas pārmaiņas un melnās līnijas beigas

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Pesimistiskais un amorālais Mežāzis

Šķiet, ka Mežāzis ir radīts, lai mūžīgi sagatavotos kaut kam epohālam un globālam savā dzīvē. Viņi pat dodas uz darbu, izskatoties tā, it kā grasītos ar vētru ieņemt neieņemamu cietoksni. Mežāži visbiežāk ir neapmierināti ar savu dzīvi: viņi vai nu steidzās piedzimt, vai arī kavējās, vai arī sajauca laikmetu. Materiālisti un pesimisti, Mežāži daudzās lietās ir tikpat naivi kā bērni. Sazinoties ar šīs Zīmes pārstāvi, jums būs darīšana ar pompozu karjeristu, kurš visu savu dzīvi ir izplānojis iepriekš un ir gatavs grauzt savu izeju. Mežāži nedzīvo – viņi virzās uz mērķi. Šie subjekti piedzimst ar maniakālu vēlmi būt pirmajiem savā barā. Mežāžu priekšstatos par  veiksmes olimpu pilnībā trūkst objektivitātes, tāpēc viņiem trūkst pacietības, lai izpildītu visus savus plānus.

Neprognozējamais un azartiskais Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji ir īsti citplanētieši, pēc kuriem gaiss ir piepildīts ar elektrību un neparedzamību. Jūs nekad nezināt, kad uznāks vētra, bet tā sitīs ar tādu spēku, ka uzspridzinās jūsu pazīstamo pasauli. Gandrīz katram Ūdensvīram ir savs “iedoma”. Kāds entuziastiski iet pa NLO pēdām, kāds izstrādā savu naudas formulu, kāds iedegas ar fiksētu ideju, bet ātri izdeg. Apjukuma un haosa radīšana ir patiesais Ūdensvīra aicinājums. Viņi izvēlas draugus un mīļotos no domubiedru vidus. Paziņu lokā ir tie paši entuziasti, kuri dzenas pēc nākotnes, nevis dzīvo īstu un izmērītu dzīvi. Taču Ūdensvīra mīlas kuģis ikdienā bieži sabojājas. Vienīgais mierinājums ir bērni, kuri turpinās savu darbu un kādreiz pamestā kanalizācijā atradīs senas civilizācijas dārgumus.

Neorganizētās, sapņainās un bezpalīdzīgās Zivis

Būsim godīgi: Zivis ir brīvas personas, tāpēc viņām ir brīva attieksme pret morāles standartiem. Viņi nekad nezina, vai ir ieradušies vai joprojām peld pret straumi pretim savam mērķim, ar cunami vilni gāžot visu, kas ir ceļā. Visbiežāk viņi bēg no dzīves, jo ir sapņotāji, kuri turklāt ir lētticīgi, nesakārtoti, apmulsuši un absolūti nevarīgi. Zivis ir pakļautas ilūziju dievam Neptūnam, kurš savus lādiņus apveltī ar naivumu un tieksmi bēgt no problēmām. Šie cilvēki iet uz priekšu pa dzīvi, bruņojušies ar šauru skatu un aizsedzot acis ar aizkariem. Katru darbību viņi vērtē caur savu aizspriedumu prizmu, pret kuru tiek sagrauta jebkura patiesība. Zivis ir  čempiones starp zaudētājiem, tomēr mums vajadzētu dot viņiem savu pienākošos spēku: spēcīga intuīcija ļauj acumirklī “nolasīt” situāciju un veikt pareizās kustības. Par laimi, tādu Zivju nav daudz, citādi viņas jau sen būtu paverdzinājušas pasauli ar savu magnētismu un šarmu.

Galvenais dzīvē ir iemācīties pieņemt savus trūkumus, bet nebaidīties pie tiem strādāt. Šim rakstam vajadzētu palīdzēt jums prātīgi un humoristiski paskatīties uz savu dzīvi, savām neveiksmēm un vairs nevainot citus savās problēmās. Pieņemt savus trūkumus nozīmē uzņemties atbildību par savu dzīvi, kļūt par savas laimes arhitektu, sava likteņa saimnieku. Novēlam jums lielisku garastāvokli.

Leave a Comment