Vīriešu kompleksi saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: daži pat dusmās eksplodē, ja tie tiek aizskarti

Katram cilvēkam ir bailes un kompleksi. Neskatoties uz to, stiprā dzimuma pārstāvji savu klātbūtni cītīgi noliedz vai vienkārši slēpj no apkārtējiem. No mūsu raksta jūs varat uzzināt, ar kādiem kompleksiem cieš dažādu Zvaigžņu zīmju vīrieši.

Katram cilvēkam ir trūkumi, un dažkārt tie ir mūsu kompleksu cēlonis, no kuriem nav tik viegli atbrīvoties. Kā izrādījās, vīrieši no kompleksiem cieš ne retāk kā sievietes, lai gan cenšas tos rūpīgi slēpt no citiem cilvēkiem. Šādam viedoklim ir ne tikai psihologi, bet arī zvaigžņu eksperti. Viņi apgalvo, ka šādus vīriešu noslēpumus var atšķetināt, izmantojot viņu zvaigžņu piederību. Eksperti pastāstīs, kādi kompleksi ir raksturīgi dažādu Zvaigžņu zīmju vīriešiem.

Auns

Šīs zīmes pārstāvji ir pieraduši dzīvot pastāvīgas cīņas režīmā. Viņu  galvenā vēlme  ir vienmēr un visur būt pirmajam. Parasti viņi vienmēr sasniedz karjeras augstumus, ir populāri sieviešu vidū un iegūst visu, ko vēlas. Tomēr pat tik spēcīgiem un pārliecinātiem vīriešiem ir kompleksi. Lai to atpazītu, pietiek ar to, ka Aunam liek šaubīties, ka viņa dzīvē viss ir ideāli. Pamanot, ka apkārtējie šaubās par viņa pārākumu, viņš nekavējoties atkāpsies sevī.

Lai kompleksi Aunu nomocītu pēc iespējas mazāk, pietiek viņam pierādīt, ka viņa dzīvē viss notiek tā, kā viņš vēlas. Ja viņš domā, ka starp saviem kolēģiem ir visgudrākais un talantīgākais, apstipriniet to. Ja viņam šķiet, ka viņš ir pārstājis piesaistīt sieviešu uzmanību, mēģiniet to noliegt, ķeroties pie komplimentiem.

Vērsis

Vēršu cilvēki savas dzīves laikā  mēdz censties nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas. Taču, kad viņiem rokās ir vajadzīgā summa, diez vai viņi to iztērēs kaut kam bezjēdzīgam, bet drīzāk atliks to “lietainai dienai”. Šī Zvaigžņu zīme novērtē stabilitāti un nepatīk, ja lietas kļūst ārpus viņu kontroles. Tomēr vārds “pārsteigums” liek Vērsim nervozēt. Galu galā viņi ne tikai neatbalsta pārmaiņas, bet pat baidās no tām.

Lai Vērsis justos ērti, ir nepieciešams, lai viņa tuvākais loks censtos saglabāt stabilitāti šīs Zvaigžņu zīmes dzīvē. Pat ja vēlaties pārsteigt Vērsi, jums tas nav jādara spontāni, vēl jo mazāk – izmantojiet oriģinālas metodes. Maz ticams, ka šāds vīrietis priecāsies par pārsteigumu, jo viņš pats dod priekšroku to darīt, turklāt negaidīti.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Dvīņi

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ir svarīgi, lai viņu viedoklis vienmēr būtu autoritatīvs gan tuviniekiem, gan citiem cilvēkiem. Kad kāds mēģina apšaubīt Dvīņu vārdus, tas viņus aizkustina līdz sirds dziļumiem. Dvīņiem ir jāzina, ka viņiem apkārt ir cilvēki, kuri ir gatavi apbrīnot viņu inteliģenci un erudīciju, un, ja tas nenotiek, tad viņu kompleksi uzreiz liek par sevi manīt.

Dažkārt Dvīņu narcisms sāk kaitināt pat tuvākos cilvēkus. Tomēr, ja vēlaties, lai jūsu mīļotais būtu pārliecināts par sevi, ir nepieciešams, lai viņš pastāvīgi sajustu savas mīļotās sievietes apbrīnas pilno skatienu. Vienmēr uzmanīgi klausieties viņa stāstus, pat ja tie jums nešķiet interesanti. Ja jums ir garlaicīgi sarunas tēma, mēģiniet to klusi mainīt, bet nekad nesakiet to atklāti.

Vēzis

Vēži varētu būt vissarežģītāko Zvaigžņu zīmju saraksta augšgalā. Viņiem var būt kompleksi izskata, finansiālā stāvokļa, darba un pat vides nepilnību dēļ. Diemžēl šiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem ir grūti tikt galā ar saviem kompleksiem, tāpēc viņi bieži vien ir pilnībā vīlušies paši savā dzīvē. Galvenā Vēžu problēma ir tā, ka viņi ir ļoti atkarīgi no citu cilvēku viedokļiem un ir jutīgi pret kritiku, pat ja viņi cenšas to slēpt.

Ir diezgan viegli aizskart Vēzi, bet daudz grūtāk ir iegūt viņa piedošanu. Šai Zvaigžņu zīmei ir vajadzīgs cilvēks, kurš var viņu atbalstīt jebkurā brīdī. Ja Vēzis tevi ir ierindojis starp saviem favorītiem, tad tev būs jāiemācās atturēties no viņa kritizēšanas, pat ja reizēm tas būs ļoti grūti.

Turpinājusm nākosājā lapā…

Leave a Comment