Tavas superspējas saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvas lielvara ir spējā sakomplektēt tādu komandu, ar kuru viņš vienkārši nevar zaudēt. Kā zināms, svīta padara karali, un Lauvas gadījumā šis noteikums darbojas ar dzelzsbetonu. Un, lai gan Lauva pieder pie savtīgajām zīmēm, viņa mīļie ir gatavi piedot Lauvai viņa mazās vājības.

Jaunava

Jaunavas lielvara ir izdomāt plānu, kas darbosies pat tad, ja pasaule beigsies. Jaunava varēs gūt labumu tur, kur sakāve šķiet neizbēgama pat Aunam. Daudzkustībā Jaunavai nav konkurentu, un vienīgais šīs Zvaigžņu zīmes vājais punkts ir tuvumā parādījusies spontāna Zivju improvizācija.

Svari

Radošums ir Svaru lielvara. Viņu radošums vienmēr piesaista citu apbrīnas pilnus skatienus. Svari mēdz būt radošāki. Un tie, kas redz šīs pasaules skaistumu, ir radošā principa nesēji, nepārspīlējot, radītāji.

Skorpions

Skorpiona spēja izpatikt nav Lauvas laicība vai Jaunavas grācija. Skorpioni ir cilvēka seksualitātes pazinēji, un šajā ziņā viņiem nav līdzvērtīgu. Protams, viņiem ir arī citi Zvaigžņu zīmju talanti. Taču, kā likums, katrs Skorpions savā dzīves ceļā salauž vairāk nekā vienu sirdi.

Strēlnieks

Šai Zvaigžņu zīmei ir tāda intuīcija, ka viņu var apskaust pat Dvīņi. Un sestā Strēlnieka sajūta palīdz viņam trāpīt tieši mērķī. Strēlnieks var atdalīt kviešus no pelavām un svarīgos no nesvarīgiem. Tas ir ideāls “padoms” komandas prāta vētras laikā un lielisks solo spēlētājs.

Lasi arī: Negatīvās vīrusu programmas, kas traucē jūsu panākumiem un kā no tām atbrīvoties, lai gūtu galvu reibinošus panākumus

Lasi arī: Emocionālā veselība un spēcīga enerģija: 10 galvenie noteikumi

Mežāzis

Negrimstošākā zvaigžņu zīme. Mežāzis neizceļas ar Dvīņu optimismu vai Lauvas spīdumu. Bet Mežāzis steidzas uz mērķi kā tanks, pat ja viņam tam vispār nav līdzekļu, resursu vai lielvaru. Mežāzis tos izvilks no vienas vēlmes būt priekšā – un būs tur, un viņa spēcīgā enerģija būs vairogs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir dzimis novators. Šī ir tā pati zvaigžņu zīme, kas zombiju iebrukuma laikā izglābsies ar piparmētras un kāršu klāja palīdzību un pēc tam patentēs šo rīku, kamēr visi pārējie kasīs galvu – bet kā gan viņi nevarēja uzminēt?

Zivis

Īstais Zivju talants ir neatlaidība, par ko Zivis pašas dažkārt neapzinās. Šī ir jūtīga zvaigžņu zīme ar uztverošu enerģiju, bet Zivju stihija ir ūdens. Kas, kā zināms, uzasina akmeni. Un katra Zivis dziļi sevī spēj darīt to pašu.

Ne visi no mums spēj kustināt priekšmetus ar acīm un lasīt domas, tomēr daudzām Zvaigžņu zīmēm piemīt superspējas un ekstrasensoras spējas. Attīstiet savus talantus

Leave a Comment