Negatīvās vīrusu programmas, kas traucē jūsu panākumiem un kā no tām atbrīvoties, lai gūtu galvu reibinošus panākumus

Panākumus mīlestībā, finansēs un vienkārši būt laimīgam cilvēkam bieži traucē nepareizas domas un nepareiza attieksme. Laika gaitā tas pārvēršas par vīrusu programmu, no kuras ir ļoti grūti atteikties.

Grūti nenozīmē neiespējamu. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešama liela vēlme, kā arī pareizi padomi, kas palīdzēs ātrāk atbrīvoties no negatīvisma. Vairumā gadījumu veiksmes sazvērestības palīdz, taču problēma var būt daudz dziļāka. Negatīvās vīrusu programmas tiek ierakstītas cilvēku prātos, liekot viņiem piesaistīt negatīvismu, neveiksmes, kā arī neļauj viņiem izveidot pareizo ceļu, lai gūtu panākumus.

Kā negatīvisms bloķē enerģiju

Cilvēka aura ir kaut kas trausls un jūtīgs. Tas ir enerģijas lauks, kas ieskauj katru no mums. Kādam tas ir stiprāks, kādam vājāks, bet katram ir, tāpēc ir iespēja to uzlabot. Vai, gluži pretēji, bloķējiet savus saziņas kanālus ar Visumu.

Kad cilvēks piedzimst, viņš ir tīrs, un viņa aura ir tīra, taču laika gaitā uz viņu iedarbojas daudzi ārēji faktori. Tas var ietvert mājas, vecākus, vidi, kolēģus utt. Pieaugot, cilvēks ne tikai veido savu enerģiju, bet arī saņem to, ko viņam ir devuši radinieki. Maziem solīšiem mēs izzinām pasauli un pielāgojamies tai. Izglītība arī nāk spēlē. Vecāki var dot bērnam gan pozitīvu, gan negatīvu.

Kad cilvēks aug ar pozitīvām domām par sevi, par pasauli un cilvēkiem, viņa enerģija ir pozitīva un piesaista veiksmi. Bet, ja vecāki savam dēlam vai meitai iedvesmoja, ka pasaule ir melns caurums, ka tā velk bezdibenī, ka nevienam nevar uzticēties, ka mīlestība nav vajadzīga un naids ir normāli, tad bērnam staigā tikai negatīvas domas. galvu. Laika gaitā tie veido programmas. Tās ir tā saucamās attieksmes, pastāvīgas domas, kas nekad nelaiž cilvēku vaļā. Programmas mums ir patiesība 24 stundas diennaktī un 7 dienas nedēļā.

Lasi arī: Emocionālā veselība un spēcīga enerģija: 10 galvenie noteikumi

Lasi arī: Mīlestības zīlēšana ar fotogrāfiju: kā uzzināt mīļotā attieksmi

Šajā gadījumā tiek pārtraukts sakaru kanāls ar Visuma pārpilnības centru. Visums var mums dot jebko, ja mēs tam ticam, bet negatīvisms pasliktina auru, padarot to tumšāku. Tas savukārt neļauj piesaistīt pozitīvo, no kā veidojas veiksme. Tāpēc cilvēkiem, kuri dzīvo tikai šaubās, neveicas mīlestībā, naudā un citās dzīves jomās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment