Tavas superspējas saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Iespējams, ikviens dažreiz vēlas iegūt pārcilvēciskas spējas, lai lietas notiktu ar burvju palīdzību, un apkārtējie vienmēr apbrīno viņu talantus. Un katrai Zvaigžņu zīmei tiešām ir sava dāvana – tomēr tā ne vienmēr palīdz tvert pasauli vai to izglābt.

Auns

Auna lielvara ir viņa nesatricināmā pārliecībā, ka viņam ir taisnība. Diez vai tu pārliecināsi Aunu atkāpties no iecerētā mērķa. Un pareizi: kur tu esi redzējis varoni, kurš šaubītos par izvēlēto ceļu, ja līdz mērķim ir tikai divi soļi? Kad Auns spēj nošķirt spītību no spītības, viņš kļūst vienkārši neuzvarams.

Vērsis

Visi Vērša paziņas ir pārsteigti par viņa spēju iepriekš aprēķināt gājienus. Tajā pašā laikā Vēršiem pat var nebūt analītiska domāšanas veida, taču maz ticams, ka viņi daudz zaudēs vai zaudēs finansēs. Un tas viss tāpēc, ka katrs Vērsis vienmēr dzird saprātīgas domas, atdalot saprāta balsi no neskaidrajiem sestās maņas padomiem.

Lasi arī: Negatīvās vīrusu programmas, kas traucē jūsu panākumiem un kā no tām atbrīvoties, lai gūtu galvu reibinošus panākumus

Lasi arī: Emocionālā veselība un spēcīga enerģija: 10 galvenie noteikumi

Dvīņi

Bet Dvīņiem, gluži pretēji, sestā maņa palīdz visu laiku. Katrs Dvīnis, nē, nē, jā, un būs pārsteigts – kā viņam šoreiz vispār izdevās tikt ārā no ūdens? Neskatoties uz to, ka Dvīņi visbiežāk iekļūst nepatikšanās un bieži kaitina pārējās Zvaigžņu zīmes, Dvīņa atjautība viņam vienmēr palīdzēs.

Vēzis

Vēzis ir tā Zvaigžņu zīme, kurai ir otrais vējš, par ko zina tikai daži cilvēki. Kad pārējās Zīmes sāks šaubīties par iesākto vai apstākļu spiediena apstākļos būs gatavas padoties, Vēzis to uztvers nopietni. Tāpēc Vēži bieži vien ļoti pārsteidz citus, kad viņi sasniedz augstumus, kas, šķiet, viņiem ir pārāk smagi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment