Tavs labvēlīgais mēnesis atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, lai gūtu jaunus panākumus un finansiālo bagātību

Katram cilvēkam dzīvē ir gan pozitīvi, gan negatīvi brīži. Dažreiz lietas iet labi, un dažreiz veiksme izslīd no rokām. Uzzini, kurš mēnesis tev ir vispiemērotākais pašrealizācijai un svarīgu notikumu sarīkošanai atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei.

Auns. Rudens beigas jums ir ideālas. Novembris šīs zīmes cilvēkiem ir labvēlīgs mēnesis sevis apzināšanās un svarīgu jautājumu risināšanai. Šajā laikā izlemiet par pārsteidzīgākajām darbībām un ieplānojiet svarīgus notikumus. Laika cikla beigas būs piemērots brīdis, lai sāktu ko jaunu.

Vērsis. Vērši bieži ir spītīgi un nav runīgi. Tavs labvēlīgais mēnesis ir aprīlis – atjaunošanās laiks, kas pozitīvi ietekmēs tavas emocijas. Kontakti ar cilvēkiem būs viegli un vienkārši, un personiskās attiecības nesīs pozitīvus mirkļus. Šajā laikā jūs sagaida veiksme jebkurā darbā.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023.gada 10.-18. septembrim: ja vēl neesat paspējuši novākt sīpolus, tad tam ir laiks

Lasi arī: Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

Dvīņi. Ziemas vidus jūs pozitīvi ietekmēs. Janvāris spēs “iesaldēt” nesaskaņas ar sevi un dot pārliecību. Īstais brīdis, lai īstenotu savas lolotākās vēlmes . Rīkojieties, un jums veiksies.

Vēzis. Tie, kas dzimuši zem šīs Zvaigžņu zīmes, parasti izceļas ar pozitīvu un dzīvespriecīgu raksturu. Oktobris palīdzēs tev tikt nopietniem un atrisināt svarīgus jautājumus. Šajā laikā tevi raksturo prātīgs prāts un skaidras domas, kas veicina karjeras izaugsmi. Šobrīd aizsāktās attiecības neliks vilties arī turpmāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment