Horoskops 2023. gada 13. septembrim: izvairieties no kolēģu intrigām

♈ Auns

Vai jums ir jātiek galā ar kādu sarežģītu lietu? “Vētra” šajā augstumā šodien! Tieši šajā dienā esi īpaši enerģisks, atjautīgs un spēj atrast īsākos ceļus uz savu mērķi. Neviens šķērslis nevar izturēt jūsu spiedienu.

♉ Vērsis

Trešdien grūtības var rasties jūtu un personisko attiecību sfērā. Tagad jums ir tendence būt skaidram savās domās un konkrēti savos izteikumos, un jūsu empātijas līmenis ir pazemināts. Jums nebūs viegli saprast citu cilvēku, kas var izraisīt neapmierinātību un pārmetumus, piemēram, “tu mani neklausi”.

Lasi arī: Kā izvairīties no rudens depresijas: padomi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Tavs labvēlīgais mēnesis atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, lai gūtu jaunus panākumus un finansiālo bagātību

♊ Dvīņi

Šodien tu esi neparasti kritisks pret sevi un esi gatavs pārmest sev par jebkādiem aprēķiniem un atcerēties pagātnes kļūdas. Zvaigznes iesaka nevadīties no sliktā garastāvokļa un pārstāt sevi sodīt. Uzvarām un sasniegumiem labāk pārdomāt, tas palīdzēs noskaņoties pozitīvi un atkal noticēt saviem spēkiem.

♋ Vēzis

Nenoliec piezīmju grāmatiņu malā – trešdien jāsāk plānot tuvākās nākotnes lietas un tēriņi. Pat ja esat pārliecināts, ka varat visu paturēt savā galvā, neignorējiet šo padomu. Tuvākajā nākotnē jūs sapratīsit, ka šāda tālredzība nekādā gadījumā nebija lieka.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment