Tavs mīlestības kods: tavs perfektais pāris, izmantojot numeroloģiju

Numeroloģija ir vecākā zinātne, kas ar skaitļu palīdzību var atbildēt uz daudziem mūs interesējošiem jautājumiem. Speciālisti stāstīja, kā atrast ideālo pāri, zinot dzimšanas datumu un personas vārdu.

Ļoti svarīgs palīgs mīlestībā ir intuīcija. Mēģiniet to nostiprināt ar noderīgiem talismaniem un  vingrinājumiem. Ja jūs varat vērsties pēc palīdzības pie numeroloģijas, jums tas noteikti ir jādara, jo skaitļi nemelo.

Numeroloģiskie aprēķini

Pieņemsim, ka zināt personas vārdu un dzimšanas datumu. Mīlestībā varat viegli pārbaudīt numeroloģisko saderību. Pieņemsim, ka tās personas vārds, kura jums patīk, ir Vitālijs, un viņa dzimšanas datums ir 26.01.1990. Vispirms vārda burti jāpārvērš skaitļos. Lai to izdarītu, izmantojiet šo tabulu:

Mēs iegūstam: “V” – 3, “I” – 4, “T” – 9, “Ā” – 2, “L” – 9, “I” – 4, “J” – 6, “S” -7 . Tagad jums ir jātulko. jūsu burtu nosaukums uz cipariem. Piemēram, jūsu vārds ir Inna: “I” – 4, “N” – 2, “N” – 2, “A” – 1, un dzimšanas datums ir 12.09.1991. Atliek pievienot visus vārdu numurus ar dzimšanas datumu numuriem:

Lasi arī: Vai attiecībām ir nākotne? Vienkāršs numeroloģisks aprēķins

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju enerģētiskās īpašības, kas pareizi izmantotas, var padarīt jūs veiksmīgus

  • 3+4+9+2+9+4+6+7+2+6+0+1+1+9+9+0=72
  • 4+2+2+1+0+9+1+2+1+9+9+1=41

41+72=113. Numeroloģijā ir ierasts darboties tikai ar skaitļiem no 1 līdz 9, tāpēc iegūtie skaitļi ir jāpievieno, līdz iegūstat skaitli no šī diapazona. 1+1+3=5. Mēs iegūstam saderības numuru 5. Atliek to atšifrēt.

Mīlestības koda atšifrēšana

Viens. Jūsu pāris ir ideāls. Jūs gaida gaišas un pozitīvas attiecības. Mums vienkārši jābūt tuvāk vienam otram. Šis mīlestības kods ir viens no pozitīvākajiem. Ja jums vēl nav attiecības, jums tādas ir jāuzsāk.

Divi. Šādās attiecībās būs daudz vēsuma un savtīguma. Visticamāk, jūs esat pārāk atšķirīgs, lai izveidotu spēcīgu ģimeni. Tomēr, ja vismaz viens no cilvēkiem satiks otru, izredzes gūt panākumus palielināsies vairākas reizes.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment