Tavu problēmu sakne – tu sevi nemīli pietiekami. Kā uzzināt, vai tā ir īstā problēma?

1

Tu nejūties brīvi būt tā, kas tu esi

Tu netici, ka tas, kāda tu esi, ir pietiekami labi, lai to parādītu citiem cilvēkiem. Dažkārt tu mazliet “pietēlo”, kad kontaktējies ar citiem, centies būt tāds, kādu tevi vēlas redzēt citi.

Tu nejūties tā, it kā brīvi varētu izteikt savas idejas

Kaut kas tevi attur, un tu nespēj izteikt savas idejas. Galvā ir balss, kas saka, ka tavas idejas nav pietiekami labas, ka citu cilvēku idejām ir daudz lielāka vērtība, tomēr tā nebūt nav.

Tu nepavadi vērtīgu laiku vienatnē

Kad esi vienatnē, tu neizbaudi savu kompāniju. Laiks, ko pavadi vienatnē, nav kvalitatīvs – tu jūties neērti. Atliek vien mācīties, kā izbaudīt un izmantot savā labā laiku vienatnē.

Tu neesi godīgs pret sevi par savām vērtībām

Kā cilvēcīgai būtnei tev ir daudz vērtību. Tev ir daudz pozitīvo vērtību, kas jāiemācās novērtēt – dažkārt tu mēdz domāt, ka varbūt šīs vērtības nav nemaz tik vērtīgas, un tu tās sāc apspiest.

Lasi vēl: Svarīgākie mirkļi sievietes dzīvē – kad tu beidzot kļūsti par sievieti?

Tu sevi neslavē

Pat tad, kad izdari ko lielisku, piemēram, darbā, tu sevi par to nepaslavē un neuzsit uz pleca. Tu panākumiem bagātos dzīves posmus palaid gar acīm un neuzskati, ka esi pelnījis uzmanību.

Tu nespēj atvērties tiem, kurus mīli

Tu nevēlies dalīties savās dziļākajās domās ar sev mīļajiem cilvēkiem. Tu personīgās lietas paturi privātas, lai sevi pasargātu un “neapkrautu” savus mīļotos ar liekām problēmām.

Ja tev piemīt kādas no augstāk minētajām pazīmēm, tas nozīmē, ka tev steidzami ir jāsāk mainīties, jāsāk sevi novērtēt, lai arī citi cilvēki spētu tevi pieņemt līdz galam.

Avots: lifehack.org

Leave a Comment