Telemedicīnas uzņēmums testē attālinātas redzes pārbaudes

Telemedicīnas uzņēmums SIA “Smart Vision”, kas piedāvā pasūtīt brilles attālināti, izmantojot 3D tehnoloģiju, Rīgā sekmīgi veicis attālinātās redzes pārbaudes testus, izmanojot vismodernākās telemedicīnas tehnoloģiskās iespējas, portālam zeltene.lv pavētīja Ieva Beiļina, SIA “Smart Vision” valdes locekle.

Protams, koronavīruss ir ietekmējis arī mūsu darba ritmu, bet vienlaikus tas bija veicinošs faktors, lai mēs ātrāk notestētu, kā praksē darbojas attālinātās redzes pārbaudes. Un rezultāti ir iepriecinoši – redzes pārbaudi iespējams veikt tādā pat kvalitātē, it kā optometrists būtu jums līdzās. Testa laikā mūsu optometrists strādāja no mājām, savukārt klients bija mūsu showroom tipa veikalā esošajā optometrista kabinetā, kur vien ar konsultanta palīdzību tika sekmīgi veikta redzes pārbaude un optometrists konsultēja par rezultātiem un ieteicamo risinājumu,” gandarīta “Smart Vision” valdes locekle Ieva Beiļina.

Šādā veidā mēs varam nodrošināt optometristiem darbu no mājām, turklāt brīdī, kad mums būs vairāki veikali, tad šādā inovatīvā veidā varēsim nodrošināt redzes pārbaudes klientiem, kas atrodas dažādos mūsu veikalos. Attālinātās acu pārbaudes iekārtas mums piegādā Dienvidkorejas uzņēmums “Huvitz”, kas ir viens no šīs jomas līderiem pasaulē. Ja līdz šim piedāvāt attālinātos redzes pārbaudes pakalpojumus atļāvās vien lieli optikas uzņēmumi, tad tagad jaunā 5G mobilo sakaru paaudze mums paver jaunas telemedicīnas iespējas un attālinātās redzes pārbaudes kļuvušas par realitāti arī Latvijā,” uzsver I. Beiļina.

Redzes pārbaudes “Smart Vision” pašreiz visiem klientiem piedāvā bezmaksas.

Ar 3D tehnoloģijas palīdzību “Smart Vision” piedāvā arī iespēju briļļu ietvarus pielaikot virtuāli, izmantojot gudro iepirkšanās iespēju, kā arī piemeklēt sev atbilstošākās briļļu lēcas un izvēlēties piemērotākos lēcu pārklājumus platformā “Smartvision.lv”. “Smart Vision” vienīgais tirgū piedāvā klientiem iespēju saņemt četrus atlasītos briļļu ietvarus un nedēļas laikā izvēlēties sev piemērotākos. Līdztekus Baltijas valstīm šos pakalpojumus no Rīgas plānots attīstīt arī Skandināvijas un Polijas tirgū.

“Mēs redzam, ka laikā, kad daudzi devušies strādāt ārpus Rīgas un ir jāievēro sociālā distancēšanās, mūsu interneta platformas apmeklējumu skaits ir palielinājies un vairāk nekā ikdienā klienti izmanto uz paplašinātās realitātes principa balstīto virtuālo briļļu uzlaikošanas pakalpojumu, kas nodrošina iespēju ikvienam interneta vidē pielaikot un izvēlēties savai sejai piemērotākos briļļu ietvarus,” atzīmē I. Beiļina.

Leave a Comment