Telepātiskās komunikācijas attīstība starp cilvēkiem un dzīvniekiem

Vairumā gadījumu, skatoties uz suni, es vienmēr brīnos, cik forši būtu, ja viņš saprastu, par ko es runāju! Vai ne?

Pasaule būtu daudz labāka, un problēmu risināšana būtu daudz vieglāka. Tagad gatavojieties pārsteigumam.

Eksperti uzskata, ka suņi var tiešām sazināties ar cilvēkiem! Eksperti šajā jomā vai ekstrasensi, kas strādā ar dzīvniekiem, uzskata, ka starp jums un jūsu mājdzīvniekiem ir telepātija. “Vārdnīcā telepātija ir definēta kā” jebkāda veida iespaidu pārraide no viena prāta uz otru, neatkarīgi no atzītajiem jūtu kanāliem… Mana pieredze rāda, ka telepātija ir universālā dzīvnieku valsts valoda. Es uzskatu, ka cilvēki faktiski ir dzimuši ar telepātiskām spējām, bet mēdz apspiest. Telepatiskā komunikācija, liek domāt, ka dzīvnieki ir dzīvas būtnes ar saviem mērķiem, vēlmēm, izvēli un veidiem, kā skatīties uz pasauli.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada martam – nebaidieties uzņemties iniciatīvu!

Un ir daudzi piemēri, kā tas pastāv starp suņiem un cilvēkiem.

Vai vēlaties izveidot telepātisku savienojumu starp jums un jūsu suni? To var izdarīt diezgan viegli!

1. solis. Skatieties uz savu suni. Paskatieties uz jūsu suņa rīcību un uzvedību un patiešām mēģiniet sajust sevi viņa ādā.

2. solis: nomieriniet savu prātu. Centieties pilnībā koncentrēties uz savu suni.

3. solis: Ja kādas domas par citām lietām nonāk jūsu prātā, vienkārši mēģiniet tās ignorēt un mēģiniet koncentrēties tikai uz suni. Tas ir tāpēc, ka dzīvnieki sazinās ar attēliem un kustībām un maziem vizuāliem stāstiem. Tādējādi jums būs pilnībā jākoncentrējas uz tiem, vai arī palaidīsiet garām to, ko viņi saka.

4. solis: Guliet klusi ar savu suni un iedomājieties kādu darbību. Tas ir svarīgi, jo tas palīdz jums sajust, kad suns cenšas ar jums runāt.

5. solis. Mēģiniet arī nosūtīt viņiem dažus attēlus par to, ko tu domā. Kad sākat saņemt viņa attēlus vai jebkurus citus attēlus, izņemot to, ko mēģinājāt nosūtīt, tas nozīmē, ka ir izveidots telepātiskais savienojums.

avots: esotericblog

Leave a Comment