Venēras tranzīts Ūdensvīrā no 1. līdz 26.martam: atklāts, radošs un māksliniecisks periods

Venēras planēta faktiski ir vēlmju, naudas un viena pret vienu attiecību valdnieks. Tā kā Ūdensvīra zīme ir draudzīga, šķiet, ka viņa enerģija strādās perfekti ar mīlestības planētu Venēru.

Tomēr Ūdensvīrs var būt emocionāli atdalīts, kas var radīt neskaidrības par intīmām attiecībām un mīlestību.

Šis periods būs ideāls laiks mīlestībai. Būs arī laiks, lai atbalstītu viņu laipnības, individualitātes un vienotības ideālus. Jūs esat aicināti apiet sevi ar jauniem cilvēkiem un atvērt savu prātu uz jebkuru mīlestības formu.

Kad Venēra pārceļas uz Ūdensvīra zīmi?

Tiklīdz Venēra nonāks Ūdensvīra zīmē, līnija, kas atrodas starp draudzību un mīlestību, kļūs ļoti plāna. Ūdensvīrs ir draudzības valdnieks, tāpēc tranzīta laikā jūs parasti varat iemīlēties ar kādu, ko jau zināt.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada martam – nebaidieties uzņemties iniciatīvu!

Jūs varat arī saprast, ka tie, kurus jūs iepriekš uzskatījāt tikai par draugiem, varētu būt jūsu ideālais partneris. Turklāt šajā periodā palielināsies arī iespējamība, ka jaunie cilvēki tiksies ceļojumos vai kopīgiem draugiem.

Ūdensvīrs ir zīme, kas patiesībā nav veltīta savām emocijām kā citas zīmes. Viņš nepaļaujas uz viņa sirdi, bet uz galvu.

Ūdensvīra pieeja nav īpašnieciska, un tā var radīt svaigu gaisu vai nepieciešamību iedvest prātu partnerībā.

Tiem, kas atrodas attiecībās, Venēra Ūdensvīra zīmē paaugstina intimitātes līmeni un liek jums atjaunot saikni ar draudzību, godīgumu un kopīgām interesēm, kas jūs piesaistījuši jūsu partnerim.

Venēra, kas ir vēlme un mīlestība, kas atrodas Ūdensvīrā, piešķirs jaunam romānam unikālu šarmu un ļaus jums saprast, kas un kā jūs mīl. Ja jūs šajā laikā esat atvērts, izredzes, ka jūs atradīsiet mīlestību, ir ļoti augstas.

avots: esotericblog

Leave a Comment