TESTS. Izvēlies durvis un uzzini, kādas iespējas Tev pavērsies 2017. gadā!

 

3834be08caa76c139c991f42bcd13c0e

 

Pirmās durvis – finanses

Jums vajadzētu pievērst pastiprinātu uzmanību savām finansēm. Šis gads pilnīgi noteikti būs labvēlīgs tam, lai investētu, tomēr vispirms noteikti vajadzētu izsvērt visus “par” un “pret”. Ļoti rūpīgi apdomājiet visus savus gājienus, jo šajā brīdī Jūs būvējat pamatu savai materiālajai stabilitātei. Iespējams, Jūs gaida pārmaiņas karjerā. Tas var būt saistīts ar algu, paaugstināšanu amatā vai darba maiņu. 2017. gadā būs vērojams visnotaļ lēns, taču stabils progress finanšu lietās.

 

Otrās durvis – attiecības

Šis gads Jums būs attīrīšanās un atdzimšanas gads. Jūs ļoti rūpīgi varēsiet pārskatīt attiecības ar savu ģimeni, otro pusīti, draugiem un paziņām, tomēr vispirms Jums ir jāatrod ceļš pašiem pie sevis. Tieciet skaidrībā ar savām jūtām un emocijām. Iemācieties sev uzticēties un dzīvot harmonijā paši ar sevi, tad arī Jūs pamanīsiet, cik viegli Jums ir sazināties ar apkārtējie cilvēkiem. Tad, kad būsiet sevi pieņēmuši, Jūs vairs neļausiet citiem ar sevi manipulēt, Jūs spēsiet aiziet no toksiskām attiecībām un pārtraukt komunikāciju ar tiem, kuri velk Jūs uz leju. Šajā gadā Jūs pilnīgi noteikti attīstīsieties un augsiet garīgi. Jūs daudz vairāk uzmanības veltīsiet savai ģimenei un sev tuvajiem cilvēkiem. Attiecībās ar viņiem beidzot parādīsies harmonija un miers.

 

Lasi vēl: TESTS. Izvēlieties vārdu un uzziniet, kādu Jūs redz apkārtējie!

 

Trešās durvis – Vese***a

Šajā gadā Jums maksimāla uzmanība jāpievērš savai Vese***ai. Apstākļi to pilnīgi noteikti veicinās, galvenais – iemācīties saredzēt iespējas. Ir pienācis laiks pārskatīt savus ieradumus un atteikties no visa liekā. Sēdēšanu dīvānā pie televizora nomainiet uz aktīvām pastaigām svaigā gaisā, skriešanu vai riteņbraukšanu. Iemīliet kulināriju un atsakieties no neveselīgas pārtikas. Speriet pirmo soli, un Jūs pilnīgi noteikti pamanīsiet, kā Jūsu dzīve pārvēršas, jo veselā miesā dzīvo vesels gars! Jūs ar optimismu skatīsieties uz lietām, Jums gribēsies pēc iespējas vairāk kustēties, un tas viss pilnīgi noteikti uzlabos Jūsu pašsajūtu. Galvenais noteikums – dariet visu ar mīlestību!

 

Leave a Comment