TESTS. Izvēlies eglīti un uzzini, ko tā par Tevi liecina!

 

chncdhahr0chm6ly9tyxjrzxrpdw0ucnuvd3aty29udgvudc91cgxvywrzlziwmtyvmtivzdmzy2uwngi1ndk2ywexy2zloduyngjhzda1ntrly2iymc5qcgc-prx-da4642be

 

1. Minimālisma stilā

Ja Tu esi izvēlējies eglīti, uz kuras ir ļoti maz rotājumu, turklāt tie visi ir vienā stilā, acīmredzot, Tu esi minimālisma piekritējs. Iespējams, ka Tavā miteklī ir mēbeles vienā tonī un pat traukus Tu centies iegādāties tādus, uz kuriem nav zīmējumu. Arī attiecībā Tev noteikti patīk vienkāršība, tāpēc Tev nepatīk dramatiskas scēnas vai attiecību skaidrošana. Tev patīk, kad viss ir savās vietās!

 

2. Retro

Ja Tev patīk daudzkrāsainas eglītes, tad tas liecina par to, ka Tev patīk eksperimentēt. Tu esi jauns un stilīgs, Tev patīk rast jaunus risinājumus un darīt tā, kā vēl neviens nekad nav darījis.

 

3. Tradicionāla

Tu cieni tradīcijas, turklāt gan svētkos, gan arī ikdienā. Tu vienmēr centies stingri turēties pie plāna.

 

4. Eglīte – albums 

Ja Tev patīk šī eglīte ar fotogrāfijām, visticamāk, Tu esi ļoti jūtīgs cilvēks, kuram pirmajā vietā pilnīgi noteikti ir ģimene. It īpaši, ja Tu pats tādā veidā mēdz dekorēt savu Ziemassvētku eglīti. Arī tad, ja Tu neesi viens no vecākajiem ģimenes locekļiem, Tu tik un tā izjūti atbildības sajūtu arī par pārējiem.

 

5. Vecmodīga

Tu esi pārliecināts, ka agrāk viss bija daudz interesantāk. It īpaši, ja Tu dod priekšroku rotāt eglīti pēc vecajām tradīcijām. Protams, ka Tu negribētu atgriezties pagātnē, taču atzīmēt tur svētkus Tev pilnīgi noteikti nebūtu nekādu iebildumu.

 

6. Ne ideāla

Iespējams, ka Tu reizēm izvēlies šķību eglīti. Kāpēc?! Jo Tev kļuva tās žēl! Tu esi tieši tas cilvēks, kurš neatstās kādu citu nelaimē. Tavā dzīvē ir ļoti daudz cilvēku, dzīvnieku un lietu, kuros, iespējams, neviens cits neredzēja potenciālu, taču Tu ticēji tam, ka palīdzība var radīt brīnumus!

 

Lasi vēl: Zīlēšana: izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2017. gadā!

 

7. Oriģināla 

Iespējams, ka Tu esi no tiem, kas Ziemassvētku eglītes rotājumus gatavo paša rokām, turklāt pāris vakarus no vietas. Tev visu patīk darīt patstāvīgi, tāpēc tajā procesā Tu ieliec visu savu mīlestību.

 

8. Maza 

Te ir divi varianti. Ja Tava eglīte ir novietojama uz galda, tad, iespējams, ka Tev nepatīk lieki piekraut savu mitekli, jo tajā jau tā ir maz vietas. Otrs variants – Tev svētku dienas patīk pavadīt  ārpus mājās vai, iespējams, Tu pat dosies kādā ceļojumā.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 250 miljonu vinnesta? Dod sev iespēju pārvērst dzīvi sapnī!
    Īpašais Ziemassvētku piedāvājums no lotto brokera: biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. Apjomīgas 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka katra biļete, kura spējīga tās īpašniekam ienest sākot no vairākiem simtiem, tūkstošiem līdz pat daudzmiljonu laimestam, maksā tikai 11 centus.
    Protama lieta, ka biļetes joprojām pieejamas pa vienai un mazākās paketēs. Starp citu – reģistrējoties caur šo saiti, vienu biļeti saņemsi pilnīgi bez maksas. Varbūt tieši tā izrādās tava laimīgā?
    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien.

Leave a Comment