Tests: Kādas bailes neļauj jums būt par to, par ko jums būtu jābūt?

Šis tests daļēji ir jautrs veids kā atklāt sevi, un veids, kā iegūt skaidrību. Jo vairāk zināšanu jums ir par sevi, jo labāk, vai ne?

Tātad, kādas ir jūsu lielākās bailes? Paskaties uz nākamo attēlu un atbildiet uz to, ko ieraudzījāt vispirms.

Putni

Jūs esat iestrēdzis kaut kur, un tikai jūs zināt iemeslu. Jūsu lielākās bailes ir pārmaiņas, un tas neļauj jums piepildīt savus sapņus. Jūs vēlētos turpināt karjeru, kurā jūs varat kontrolēt visu un jūtat, ka jums kaut kādā veidā ir pozitīva ietekme uz pasauli. Ir pienācis laiks noteikt, kas jums jāmaina, un sākt darīt to, ko jūs vienmēr gribējāt!

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

Atbildība ir neizbēgams ļaunums, bet uz kārts ir  jūsu laime. Jums ir jāpieņem lēmums!

Saknes

Jūs esat dzimis līderis, kas radīts spēkam, panākumiem un spējai ietekmēt citus, lai tos labāk izmainītu. Jūsu vislielākā bailes ir uzņemties lielos riskus, kas nepieciešami, lai veiktu izmaiņas, kas, pēc jūsu domām, būtu jūsu dzīvē.

Jūs labi risināt problēmas un zināt, kā gūt panākumus; Ir pienācis laiks ņemt vērā šos riskus neatkarīgi no tā, cik lieliski tie ir, jo jūs esat piedzimuši diženi, un, bez šaubām, jūs atstāsiet neizdzēšamu un unikālu iespaidu šajā pasaulē!

Seja

Jūs esat radošs domātājs un esat spējīgs radīt idejas. Tomēr jūsu bailes no pārmaiņām un neveiksmēm ir lielas. Jūs strādājat daudz, bet jūs vēlaties atbrīvoties no sava darba un nodoties karjerai, kurā jūs patiešām varat darīt visu, ko vēlaties.

Pa ceļam ir tikai jūsu bailes no neveiksmes un dažreiz resursu trūkums. Jums ir viss nepieciešamais, lai veiktu izmaiņas, dariet to!

LASI ARĪ: 3 priekšmeti, kas jums piesaistīs labu veiksmi un naudu

Koks

Jums tas patīk, un bieži vien jums izdodas, sajūta, ka esat ļoti saistīts ar citiem, nav svarīgi, vai viņi ir jauni vai veci draugi. Tomēr tas, ko vēlaties visvairāk, ir mīlestība, romantika, intimitāte ar savu mīļoto. Bet bailes no sava neatkarības zaudēšanas un nezināmas tikšanās ir pārāk spēcīgas.

Jums ir liela gudrība un spēcīga intuīcijas izjūta. Jūs parasti zināt, vai otra persona virzās pareizajā virzienā vai nē.

Jūs varat trakulīgi mīlēt, atrast mieru, komfortu un neatkarību attiecībās, tas prasīs diezgan daudz laika un pūļu.

avots: esotericblog

Leave a Comment