Tas var likties neiespējami, bet jūs jau esat perfekti!

Daudzi cilvēki nav apmierināti ar savu dzīvi, viņi ir neapmierināti ar savu ķermeni, viņi vēlas būt labāki…

Es to labi zinu, jo es biju viens no šiem cilvēkiem. Un es varu teikt, ka tas noved pie daudziem centieniem un lielas neapmierinātības ar to, kas jūs esat un kāda ir jūsu dzīve.

LASI ARĪ: Spēka dienas 2019. gada aprīlī

Spēcīgā mantra, kas man palīdzēja, ir šāda: jūs jau esat pietiekami labi, jums jau ir vairāk nekā pietiekami, un jūs jau esat perfekti.

Mēģiniet to pateikt sev, lai gan banāli tas var likties, lai pārliecinātos, ka tas izklausās ticami. Vai tas izklausās kā tas, kam jūs jau ticat (tādā gadījumā jūs, iespējams, vairs nevarēsiet lasīt tagad), vai ne? Vai jūtat, ka ir lietas, kas jums vēl ir jāuzlabo?

Ja jūs iemācīsieties būt apmierināti ar to, kas jūs esat un kā jūs dzīvojat, tas viss mainīsies.

Paskatīsimies, kas mainīsies:

Jūs vairs nejūtīsiet neapmierinātību ar sevi vai savu dzīvi.

Jūs vairs netērēsiet tik daudz laika un enerģijas, lai mainītu un mēģinātu mainīt sevi.

Jūs vairs nesalīdzināsiet sevi ar citiem cilvēkiem un nevēlēsieties būt labāks.

Jūs varat būt laimīgs visu laiku, neatkarīgi no tā, kas notiek jums apkārtējā pasaulē.

Tā vietā, lai mainītu sevi, varat pavadīt savu laiku, palīdzot citiem.

Jūs pārtraucat tērēt naudu lietām, kas it kā uzlabo jūsu dzīvi.

Un šeit ir vēl viena izpratne par to, ko es jau agrāk esmu rakstījis: jums jau ir viss, kas jums ir vajadzīgs laimei, tieši šeit un tagad!

Vai jums ir acis, kas redz? Jums ir spēja novērtēt debesu skaistumu, zāli, cilvēkus, ūdeni. Vai jums ir dzirdīgas ausis? Jums ir iespēja novērtēt mūziku, lietus skaņu, draugu smieklus. Jums ir iespēja just rupjo džinsu audumu, vēsu vēju, zāli uz kailām kājām… smaržot svaigi grieztu zāli, ziedus, kafiju… izmēģiniet plūmes, čili piparus, šokolādi.

Tas ir brīnums, un mēs to uztveram par pašsaprotamu. Tā vietā mēs cenšamies iegūt vairāk, kad jau mums ir viss. Mums ir vajadzīgi vairāk jauku apģērbu, stilīgas ierīces, uztrenēti muskuļi, plakani vēderi, lielas mājas, automašīnas ar ādas sēdekļiem, kas runā ar jums un masē ķermeni. Mēs tā kā esam sajukuši prātā.

LASI ARĪ: 5 no visbīstamākajām dienām 2019. gada aprīlī

Ir saprātīgi, ka mums tas nav vajadzīgs. Mums nav nepieciešams uzlabot savu dzīvi. Mums nav jāuzlabo sevi, jo mēs jau esam perfekti.

Tiklīdz jūs to pieņemsiet, tas jūs atbrīvos.

Tagad jūs varat kaut ko darīt nevis tāpēc, ka jūs vēlaties būt labāki, bet tāpēc, ka jums tas patīk. Jo jūs par to esat kaislīgi, un tas rada jums prieku. Jo tas ir brīnums, ko jūs varat darīt.

Jūs jau esat perfekts. Būt apmieirinātam ar sevi nozīmē apzināties, ka pilnības sasniegšana ir balstīta uz kāda cita ideju par to, kas ir „ideāls”, un tas viss ir muļķības. Ideāls ir tas, kas jūs esat, nevis tas, kurš saka, kādam jums būtu jābūt!

avots: esotericblog

Leave a Comment