Paver durvis uz zemapziņu: piecu minūšu tests “Kubs tuksnesī”

tests-kubs-tuksnesi

Lietus nogurdina, gribas atpūsties no rutīnas? Izmēģiniet šo testu, kas ļaus ieskatīties zemapziņā.

Galvenais, centieties atbildi uz katru jautājumu vizualizēt iespējami detalizēti, bet neskatieties atbildēs un nešamucieties – šo testu var iziet tikai vienreiz!

Iztēlojieties tuksnesi – tik lielu, cik vien spējat ietilpināt apziņā. Un – iztēlojieties kubu šajā tuksnesī.

1. uzdevums
Jums jāapraksta kubs. Kam tas līdzinās? Cik liels tas ir? No kāda materiāla? Neraizējieties, nav vienas pareizākas atbildes par citām, taču detaļas ir ļoti svarīgas: centieties savu kubu tuksnesī iztēloties pēc iespējas skaidrāk.

2. uzdevums
Jūs esat tuksnesī, tur atrodas arī kubs, un vēl tuksnesī ir kāpnes. No kā tās gatavotas? Cik tās ir garas? Kur atrodas, salīdzinot ar kubu?

3. uzdevums
Tagad iztēlojieties, ka tuksnesī ir vēl arī zirgs. Kāds tas izskatās? Cik tālu no jums atrodas, ko tas dara? Kurp virzās?

4. uzdevums
Vēl tikai pavisam īsu brīdi uzmanības. Iztēlojieties, ka tuksnesī, tieši pie jūsu kājām, ir ziedi. Cik to ir? Kur tie aug? Kā izskatās? Kā ziedi izvietoti attiecībā pret jums, zirgu, kubu, kāpnēm un smiltīm?

5. uzdevums
Noslēdzošais jautājums: kaut kur virs tuksneša ir negaiss. Aprakstiet to. Kāds tas izskatās? Cik stiprs vējš pūš? Vai tas saceļ smiltis? Vai tas ir jums tuvumā vai tālāk prom?Vai negaiss kaut kādā veidā iespaido, skar zirgu, ziedus, kubu vai smiltis?

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu testa atbildes:

Leave a Comment