Tests: noskaidrojiet, kura bērnības trauma ietekmē jūsu dzīvi

Kad mēs domājam par traumām, mums šķiet, ka mēs runājam par mūsu pagātnes lielajiem un briesmīgajiem notikumiem, kas radikāli mainījuši mūsu dzīvi. Lai gan ir vēl citas smalkākas traumas, kas parādās agrā bērnībā un kas var ietekmēt mūsu personību visā mūsu dzīvē.

Mēs runājam par maziem faktiem, kas varētu mums kaitēt, par mūsu vecāku attieksmi, par kādu epizodi skolā utt.

Šie mazie, bet svarīgie notikumi var būt ļoti slēpti mūsu smadzeņu dziļumā un joprojām ietekmē mūsu dzīvi. Tāpēc ir ļoti svarīgi tos atpazīt. Šis tests palīdzēs jums atrast šo neatrisināto traumu no jūsu pagātnes. Izvēlieties intuitīvi, kādu no attēliem!

Jūsu atbilde ir tas, kas dod jums šīs tēmas atslēgu, kas nav atrisināta!

1.attēls

Ja izvēlējāties pirmo attēlu, varbūt brīdis, kad identificējaties ar cilvēkiem, kuri nav jūsu vecāki, bija negatīvs. Tas ir, jūs uzskatāt, ka tie, kas bija jums svarīgākie, bija noraidīti.

Ja tā, jūs, iespējams, esat persona ar zemu pašcieņu. Jums ir grūti sazināties ar citiem; patiesībā jūs vienmēr baidāties no neveiksmes un noraidīšanas. Tāpēc, kad kāds jums stāsta kaut ko sliktu, jūs to uztverat kā ļoti personisku un ratificējiet sevī ideju, ka neesat pietiekami labs.

Jūsu lielākais izaicinājums ir saprast, ka jūsu dzīve ir atkarīga no jums. Uzticība savām spējām palīdzēs arī izveidot veselus sakarus ar citiem.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

2. attēls

Vecāki bieži nodod savu bērnu uzticību, gandrīz neapzinoties to. Viņi sola kaut ko, ko viņi nevar izdarīt (ņemot vērā, ka mēs runājam par bērniem, „nevainīgs joks” var būt nopietna trauma bērniem).

Ja jūs izvēlējāties otro attēlu, iespējams, ka jūsu vecāki vai jūsu tuvinieki nodevuši jūsu uzticību, un tas iespiedās dziļi jūsu iekšienē. Tātad, jūs esat persona, kas uzskata, ka nevar uzticēties nevienam.

Jūs esat diezgan auksts cilvēks, kurš, kaut arī ļoti ekstraverts un sabiedrisks, nekad pilnībā neatklāj savu sirdi.

3. attēls

Ja izvēlējāties trešo attēlu, jums var būt pazemošanas trauma. Tas ir, ļoti agrā vecumā, kad jūs sākāt vēlēties identificēties ar saviem kolēģiem un svarīgiem cilvēkiem savā vidē, tie jūs noraidīja. Varbūt šīs bija frāzes, ka jūs esat neveikli vai resni.

Šodien jūs esat nedaudz atkarīgs cilvēks, kuram vienmēr ir nepieciešams citu personu apstiprinājums. Jūs esat tik noraizējies, ka jūs vienmēr cenšaties no visiem spēkiem; bet ne priekš sevis, bet citiem.

Tas ir ļoti labi, ka katru dienu jūs mēģināt būt pati labākā versija. Bet atcerieties, ka šī labākā versija ir atkarīga no jūsu interesēm un autentiskuma.

Esiet brīvi un neļaujiet sev iesaistīties tajā, ko citi saka, pretējā gadījumā jūs nekad nejūtaties pietiekami labi!

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gadam – sagaidāmi dažādi pārsteigumi!

4. attēls

Varbūt kā bērnam jums nebija vecāku, vai varbūt jūs esat cietuši lielus zaudējumus, kad bijāt mazs. Patiesība ir tāda, ka, izvēloties 4. attēlu, jums ir nopietna problēma ar bailēm no neveiksmes.

Jūs esat ļoti sabiedrisks cilvēks, kuru vienmēr ieskauj draugi un radinieki. Taču ir svarīgi, ka jūs esat ļoti noraizējies par to, ka neesat vieni. Jums ir grūti saskarties ar savu būtni, jo jūs baidāties atrast kaut ko, kas jums nepatīk, vai, vēl ļaunāk, kaut ko, kas citiem nepatīk!

Jums var būt depresija, tāpēc jums jāmēģina kļūt spēcīgam. Patiesība ir tāda, ka cilvēki ienāk un atstāj mūsu dzīvi, bet, ja mēs esam īsti, rūpīgi un laipni cilvēki, mēs nekad nebūsim vieni. Zaudējumi var būt grūti, bet jūs varat turpināt, neskatoties uz tiem!

avots: esotericblog

Leave a Comment