Psiholoģiskais tests: vai esat gatavs attiecībām?

Ļoti bieži mēs vēlamies veidot attiecības ar personu, kas mums sapratīs un atbalstīs. Bet mēs ne vienmēr esam gatavi tam, un mūsu vēlme vien var būt nepietiekama. Ne vienmēr ir tas pats, kas vēlas un ir gatavs tam.

Izvēlieties ziedu, kas jums patīk vislabāk, un jūs uzzināsiet, vai esat gatavs jaunām attiecībām!

1. Gandrīz gatavs

Ja jūs izvēlējāties pirmo rozi, tas ir tāpēc, ka jūs esat ļoti gatavs atrast savu mīlestību. Jūs esat pārvarējis daudzus šķēršļus, un tagad jums ir pilnīgi skaidrs, kas jums patīk un kas jums nepatīk attiecības.

Vienīgais, ka jums ir jābūt pilnībā sagatavotam oficiālām attiecībām, pavadīt vairāk laika. Lai gan patiesībā visveiksmīgākās attiecības nav balstītas uz nepieciešamību, bet uz vēlmes pamata!

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada janvārim: sagaidāmas nozīmīgas izmaiņas!

2. Jūs esat gatavs attiecībām

Ja izvēlaties 2. ziedu, apsveicu! Jūs esat persona, kas ir gatava nopietnām attiecībām. Jūs uzzinājāt, kā dziedēt brūces un beidzot sapratāt, ka, pirms domājat par to, ka esat kopā ar citu personu, jums jājūtas labi ar sevi.

Tieši tāpēc jūs veltījāt laiku, lai aplūkotu sevi un dziedinātu, un tagad jūs zināt, ka mīlēt kādu nozīmē izvēlēties šo kompāniju, bet nekad nav atkarīgs no tā.

3. Jūs vēl neesat gatavs

Ja izvēlaties trešo ziedu, tas ir tāpēc, ka jums vēl ir nepieciešams dziedēt sevi. Jūs, iespējams, esat pieredzējuši toksiskas attiecības vai kaut ko tamlīdzīgu, un jūs joprojām neesat atvērušies pasaulei.

Ja vēlaties attiecības, tas ir tāpēc, ka jūtaties vientuļš. Bet jūs zināt, šī vientulība nav atkarīga no attiecībām, tā ir saistīta ar jūsu apkārtni, ar cilvēkiem, kas jūs patiešām mīl, jūsu ģimeni, draugiem un citiem …

Iegremdējieties sevī un atcerieties, ka jūs esat cilvēks, kam ir kaut kas, ko dot šai pasaulei. Jūs būsiet gatavs attiecībām, kad jūs sapratīsiet, ka esat stingri uz kājām kā cilvēks, neatkarīgi no tā, kurš ir jums blakus.

avots: esotericblog

Leave a Comment