TESTS. “Skaties acīs” un uzzini daudz jauna par sevi!

Pirmais attēls

Paļāvīga personība

Tu esi cilvēks, kurš gatavs sirdī un dzīvē ielaist praktiski jebkuru. Tu uzskati, ka labāk riskēt un kļūt sāpinātam nekā noslēgties no pasaules.

Tu nevienam neizrādi savas bailes un nepārliecinātību. Tu uzskati, ka savas problēmas jārisina pašam.

Tu centies sniegt cilvēkiem pēc iespējas vairāk, pat ja pašam dvēselē kaķi skrāpējas. Palīdzot citiem, tu dziedē savas brūces.

Otrais attēls

Pedantiska personība

Tu esi cilvēks, kas cenšas vienmēr radīt labu iespaidu par sevi un rīkoties pareizi. Tu pieņem, ka tavai rīcībai ir noteikta ietekme uz citu cilvēku dzīvi.

Tu neizrādi apkārtējiem savu satraukumu un patieso noskaņojumu. Tu vienmēr centies būt labāks, jo tas ir mazākais, ko vari paveikt ar sev atvēlēto laiku uz šīs zemes.

Trešais attēls

Upurēties gatava personība

Tu centies atrast savu pasauli visur, kur vien tas iespējams, meklē savu vietu sarežģītajā pasaulē.
ja arī tevi kādreiz pārņem tumšas domas, citiem tu tās neizrādi. Tu dzīvē esi daudz pieredzējs. Var teikt, ka esi īsts meistars sevis “savākšanā” pēc kritiena.

Ceturtais attēls

Domājoša personība

Tu esi viens no tiem cilvēkiem, kuriem patīk visu kārtīgi apdomāt. Tev patīk itin visā atkla’t dziļu un apslēptu jēgu.

Reizēm tu tik dziļi iegrimsti savās domās, ka grūti atgriezties realitātē.

Citiem tu nestāsti, cik ļoti visu apšaubi. Tu vari kādu jautājumu noskaidrot gluži viennozīmīgi, tomēr saglabāt zināmas šaubas par šo lietu.

Dzīvi tu iztēlojies kā intelektuālu mīklu, un tev tā neapniks, kamēr nebūsi savācis visas puzles detaļas vienkopus.

Piektais attēls

Noslēpumaina personība

Tu esi noslēpums pat pats sev. Lai veicas tiem, kas mēģina tevi izprast! Tu esi īsts pretrunu mudžeklis, cilvēks, kura noskaņojums mainās ne pa dienām, bet pa stundām.

Tiklīdz sāk rasties iespaids, ka esi atradis sevi, tu jau mainies un sāc meklējumus no jauna.

Tu neesi pļāpīgs cilvēks, tāpēc bieži citi neizprot tavu rīcību. Pirms uzsākt sarunu, tev patīk citus pavērot no malas. Tu saki tikai to, par ko esi pārliecināts.

Sestais attēls

Jūtīga personība

Tu esi cilvēks, kas visu pamana un neko neaizmirst. Tu esi ļoti jūtīgs, un pat pasās nenozīmīgākās lietas var tevi ietekmēt.

Tevi viegli sasmīdināt vai saraudināt. Tu centies savu trauslumu citiem neizrādīt, tā vietā uzsverot savu vērīgumu.

Iespējams, tev piemīt spēja paredzēt savas dzīves turpmākos notikumus.

Septītais attēls

Enerģiska personība

Tu esi mūžīgi enerģiska, rosīga un vienmēr iemīlējušās cilvēka tips. Tu esi ļoti vērīgs, cilvēkus vai nu mīli, vai ienīsti. Tev ir tūkstoš vai pat vairāk viedokļu… Un lēmumu par kādu rīcību tu pieņem ļoti ātri.

Tev ir daudz enerģijas, bet reizēm tu kļūsti nervozs. Tu liec uz spēles visu, gadās, ka tavā galvā daudz kas izskatās dramatiskāk nekā realitātē.

Astotais attēls

Ekscentriska personība

Tu esi cilvēks ar neparastām interesēm un uzskatiem. Citi var domāt, ka tev piemīt zināmas dīvainības. Tev ne sevišķi patīk spēlēt pēc noteikumiem.

Bieži rīkojies pēc principa: ko gribu, to daru, un lai notiek, kas notikdams.

Tu esi atvērts pret citiem cilvēkiem un vienkārši pasmejies par tiem, kas vēlas tevi izmainīt. Tev nepatīk būt vienam no pelēkā pūļa.

Devītais attēls

Intuitīva personība

Tu esi cilvēks, kurš lieliski izprot pasauli un citus cilvēkus. Tu daudz spēj pateikt pēc sarunas biedra sejas izteiksmes un balss toņa. Tu uzreiz jūti, ja tev melo. Tu parādi pasaulei to, ko vēlies, pārējo paturēdams pie sevis. Tā kā tu labi jūti, ja ar tevi cenšas manipulēt, tu zini arī, kā no tā izvairīties un panākt sev vēlamu notikumu gaitu. Ja vajadzīgs, tu esi vēl labāks manipulators par citiem, bet bieži šīs spējas neizmanto.

Avots:

la.lv

Leave a Comment