Tests: Tas, ko jūs pirmo pamanīsiet attēlā, pastāstīs, kas jūs vada – sirds, domas, gars vai sapņi

“Bail pat iedomāties, ka cilvēkam ir ēnas puse, kas sastāv ne tikai no sīkām vājībām un dīvainībām, bet arī no pozitīva dēmoniska dinamisma. Cilvēkam par to ir zināms maz; viņam šķiet neticami, ka viņš kādreiz ir “izgājis” ārpus sevis. Atļaujot šīm nekaitīgajām radībām formēties, jūsu priekšā parādīsies nikns briesmonis” (Karls Jungs. Zemapziņas psiholoģija.)

Un tā, ko jūs kā pašu pirmo pamanījāt attēlā?

 

Lācis

Lācis simbolizē visus bezapziņas spēkus, kas nekad nav bijuši atklāti. Jūsu ēnas “Es” ir daudz spēcīgāks un, kā spēcīgs lācis, tas kontrolē jūsu likteni un ietekmē jūsu nākotni.

Kad šī jūsu personības puse ir pamodusies, jums ir daudz enerģijas, kas var būt gan radoša, gan postoša. Jūs gandrīz nekad nevarat pilnībā kontrolēt šo enerģiju, un jo vairāk jūs mēģināt to apspiest, jo intensīvāka un bīstamāka tā kļūst.

Lasi arī: 6 zodiaka zīmes, kurs vismazāk pakļaujas kontrolei un svešai gribai

Jūsos ir mežonīgs dabas spēks, kuru pat jūs paši nevarat kontrolēt. Tādēļ brīžos, kad enerģija ir pārmērīga, jums jāiemācās sevi “piezemēt”. Un vēl svarīgāk, jāiemācas nomierināt sevi ar meditācijas un mīlestības palīdzību. Kad valdīsiet par savām emocijām, jūs spēsiet paveikt lielas lietas!

 

Kalni

Alķīmiķiem kalni simbolizē adeptu ceļu, kas ir grūts un prasa piepūli, lai nokļūtu kalna virsotnē. Bet kalna virsotne ir vieta vientuļajiem, jo uz tās var stāvēt tikai viens.

Sirds dziļumos jūs domājat, ka neviens cits bez jums pašiem nevar jūs saprast. Bet vai tā ir? Varbūt jūs neesat bijis godīgs pret citiem un pret sevi. Lai citi jūs pieņemtu, jums jāatver sava sirds.

Jūs, visticamāk, pirmā vietā liekat savu karjeru un pēc tam savu sociālo un personīgo dzīvi. Šis dzīvesveids padara jūsu sirdi neauglīgu, sausu, tādu, kura nejūt gandarījumu. Tas liek justies nogurušam, un dienu no dienas šis nogurums tikai pieaug. Tā tam nevajadzētu būt. Līdzsvars ir svarīgs it visā. Jums vajag mīlestību.

Alķīmiķi uzskata, ka filozofa akmens atrodas nevis kalna galā, bet gan tā sirdī. Jūs esat brīnišķīga dvēsele, kuru vajadzētu novērtēt nevis par viņas sasniegumiem, bet gan par to, kas viņa ir! Dodiet cilvēkiem iespēju uzzināt, cik jūs esat brīnišķīgi!

 

Koki

Koki mežā savstarpēji sazinās dažādos veidos, un šī saikne ir stiprāka, nekā mums varētu šķist. Viņu saknes ir savstarpēji saistītas, un ar to palīdzību koki saņem un pārraida signālu viens otram, informējot viņus par lietu vai jebkāda veida briesmām. Esiet kā koki. Jums vairāk jākomunicē ar apkārtējiem cilvēkiem.

Tāpat kā koki mežā, mēs visi esam saistīti ar māti dabu. Vēršanās pie viņas palīdzēs mums iegūt prieku. Neļaujiet vecajām brūcēm jūs ietekmēt. Iegūstiet vairāk draugu, tērzējiet un flirtējiet, smejieties un raudiet, dzīvojiet vairāk!

Tagad ir laiks, lai parādītu visas tās spēcīgās emocijas, kuras jūs slēpāt sevī. Jo vairāk jūs izdzīvosiet jūtas, jo spēcīgāki jūs kļūsiet!

 

Mēness

Ja pirmais, ko pamanāt šajā attēlā ir mazs mēness un zvaigznes ap to, tad jūs, iespējams, pat nepiederat šai pasaulei.

Jūs esat Pasaku pasaules dzirkstošais spēks, kuru aizkustina gari un būtnes, kas nepieder pie mūsu pasaulei. Jūs esat viens no nedaudziem, kas ir saistīts ar šīs pasaules neredzamajiem spēkiem. Sapņos jūs pastāvīgi apmeklē fejas un eņģeļi, kas jums sniedz padomus.

Lasi arī: Psiholoģiskais tests: šajā attēlā atrast apslēptu dzīvnieku spēj tikai 1% cilvēku

Varbūt jūs pat nezināt, bet sapņi rada jūsu likteni. Mēģiniet pierakstīt savus sapņus. Tas palīdzēs jums atklāt savas spējas un vairāk iepazīt sevi. No otras puses, nezaudējiet saikni ar šo pasauli, jo tas palīdzēs sasniegt līdzsvaru jūsu dzīvē.

COMMENTS

Leave a Comment