Tikai cilvēki, kas mums nav vienaldzīgi, var kaitēt mums

Cilvēki kļūdās un aizskar citu cilvēku jūtas, bet patiesās sāpes izraisa tikai tie, kas patiesi mīl. Emocionāli tuviem cilvēkiem ir milzīga vara pār mums – spēks, kas nav nevienam citam.

Jūs varat izvairīties no slikta priekšnieka. Jūs varat pasargāt sevi no zagļiem ar durvīm un papildu slēdzenēm. Bet jūs nevarat slēpties vai aizbēgt no saviem cilvēkiem!

Mēs ar viņiem saskaramies ar jūtām, emocijām, līdzjūtību – un, saņemot šādu saikni, mēs ļaujam viņiem uzņemties varu pār mums.

Un tāpēc, kad mīļotais mūs sāpina, viņš atstāj brūci, kuru ir grūti dziedēt. Un, ticiet vai nē, nežēlīgie vārdi un darbības var pat izraisīt nāvi!

Sirds ķirurgs Dr. Lovens teica, ka visi viņa pacienti bija tuvinieku upuri. Vienam bija indīgas attiecības ar māti, citam bija tēvs. Trešo atstāja sieva, bet ceturto – vīrs.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – jaunas perspektīvas!

Interesants fakts ir tāds, ka ienaidnieki nenoveda šos cilvēkus līdz Slim**cai, to izdarīja mīļie. “Emocionāli nozīmīgi cilvēki”, psiholoģijā ir pat termins, lai to definētu!

Tas ir tāpēc, ka daži cilvēki tik ļoti baidās no mīlestības, atklāšanas vai pat ticības, lai nedotu spēku viņu „emocionāli nozīmīgajai” personai.

Mums ir jābūt laipnākiem pret tiem, kas ir emocionāli atkarīgi no mums. Vienkārši esiet maigs ar vārdiem un darbiem.

Un, neskatoties uz visu, tas, kurš ir „emocionāli svarīgs”, var arī dziedēt brūces, Sullivans raksta.

Psihologs, kurš izsauc cieņu. Draugs, kas mūs ietekmē. Mīļākais brālēns ar dzīves pieredzi un sociālo statusu.

Tas ir pretlīdzeklis tiem, kurus mēs mīlam ar visu mūsu sirdi.

avots: vedmochka

Leave a Comment