Izvēlieties kārti un saņemiet prognozi nākamajai nedēļai!

Intuitīvi izvēlēties vienu no kārtīm un saņemiet ziņojumu nākamajai nedēļai!

1.Kārts

Šī nedēļa ir ļoti piemērota lēmumu pieņemšanai un kaut ko organizēt. Jūs esat persona, kurai, iespējams, būs vadošā loma dažās aktivitātēs šonedēļ. Šī ir lieliska nedēļa jaunu projektu uzsākšanai un plānu izstrādei. Gaidiet pozitīvu pārmaiņu jūsu karjerā.

Esiet pacietīgi ar citiem. Pieņemiet visus ar laipnību, it īpaši tos, kuri, šķiet, nāk jūsu dzīvē, lai izjustu savu personību.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 18. – 24. februārim – sagaidāma nestabilitāte un Krā***ku aktivizēšanās!

2. Kārts

Šonedēļ jūs būsiet pilni draiva un kaislības. Jums ir iespēja vadīt, iedvesmot un izglītot citus cilvēkus ar savu siltumu. Tomēr jums ir jāatrod līdzsvars savā dzīvē.

Kontrolējiet savu raksturu. Apzinieties, ka tagad jums ir nestabila fāze. Jā, jūs kļūstat spēcīgāki, bet jums joprojām ir jāiemācās, kā kontrolēt šo varu. Viens veids, kā saglabāt līdzsvaru, ir izmantot savu elpu, lai koncentrētu savu enerģiju sirds čakrā.

3.Kārts

Jūs zināt, ka jums ir ko mācīties. Izmantojiet ikdienas praksi, lai līdzsvarotu un sakārtotu savu enerģiju. Prakses vingrinājumi, lai novirzītu lieko enerģiju.

Šonedēļ jums var būt jauni sākumi daudzās dažādās jomās. Piemēram, ja vēlaties, jūs varat viegli piesaistīt jaunu mīļāko. Esiet uzmanīgi, ko vēlaties, jo tas var notikt tuvākajās dienās.

avots: esotericblog

Leave a Comment