Tonē savas uzacis mājās pati ar šo neticamo triku

uzacis ar kafiju 2

Izrādās, ka kafija ir ļoti noderīga uzacu tonēšanai, turklāt šis variants ir dabīgāks nekā ķīmiskās krāsas, kuras, iespējams, izmanto.

1. Radi bāzi

Paņem trauciņu, kurā visu sajaukt. Tajā ieliec 2 ēdamkarotes ar izlietotas kafijas biezumiem un divas karotes ar kakao pulveri. Sajauc to visu kārtīgi kopā, lai masa ir viendabīgā tonī

2. Liec tam palikt uz uzacīm

Lai maisījums pēc uzklāšanas nekristu nost no uzacīm, bet paliktu uz tām, iepriekš izveidotajam maisījumam pievieno kokosriekstu eļļu un medu. Sajauc visu kopā līdz masai ir krēmveidīga konsistence, un to būtu viegli un gludi uzklāt uz uzacīm.

3. Uzliec masu uz uzacīm

No sākuma uzacis izķemmē un saķemmē īstajā formā. Tad ņem otiņu, kura būtu piemērota masas uzklāšanai uz uzacīm. Uzklāj masu uz uzacīm, bet dari to uzmanīgi, sākumā iesakām novilkt uzacu kontūras ar uzacu zīmuli un masu klāt iekš kontūrām.

4. Ļauj tai darboties

Atkarībā no tā cik tumšās tu vēlies savas uzacis jāizvēlas laiks, cik ilgi masu turēt uz uzacīm. Ieteicamais ir 20 minūtes, bet, jo tumšākas vēlies uzacis, jo ilgāk masa uz tām jātur. Pēc tam uzmanīgi notīri to no uzacīm, un būsi ieguvusi skaistas uzacis.

Lūk, arī video, kur viss parādīts!

 

 

Leave a Comment