Top 5 galvenie iemesli, kāpēc vīrietis Tev nezvana

Nav pārliecināts par sevi

Pēc tikšanās vīrietis var ilgi „rakņāties „sevī un secināt, ka viņš jums nepatika, viņa sociālais statuss neatbilst jūsējam, nav pietiekami erudīts, vai arī vienkārši no jums, karalienes, nobijās, iespējams, ka tā arī ir Jūsu vaina- jūs viņam nedevāt saprast, ka viņš jums ir iepaticies.

Jūs – viņa bijušās kopija

Jā, arī šāds variants ir diezgan bieži sastopams. Katram vīrietim ir savs noteikts sievietes tipāžs. Viņš to izveido zemapziņā: vai nu līdzīga pēc izskata, pēc ieradumiem, mīmikas, valodas….Bieži vien vīrietis jau kontaktēšanās ar sievieti procesā saprot, ka visam tam jau viņš ir gājis cauri, viņš redz scenāriju uz priekšu attiecību attīstībai un viņam kļūst garlaicīgi vai bailīgi, viņš zaudē interesi un pazūd. Jā, pie visa tā jūs varat būt krāšņa skaistule, kopta, gudra, pašpietiekama, bet nekādas īpašības viņu nenoturēs, ja viņš izlēmis, ka jūs neesat viņa variants.

Lasi arī: Kādā vecumā katra no zodiaka zīmēm satiek savu mūža mīlestību

Viņam ir kaudze problēmu

Vīrietis var nezvanīt vienkārši tāpēc, ka ir ļoti aizņemts, viņam ir problēmas vai slikta Vese***a. Šie svarīgie iemesli ir par pamatu nekontaktēties un neizskatīties sievietes acīs kā neveiksminiekam. Bet atcerieties- viņš var nezvanīt ne vairāk nekā piecas dienas.

Leave a Comment