Top 5: zodiaka zīmes, kuras var krāpt savu partneri

Astrologi izšķir piecas Zodiaka zīmes, kas no citām atšķiras ar savu emocionalitāti, romantiku un vēlmi izpatikt pretējam dzimumam. Bieži vien tas noved pie krāpšanās pāros. Protams, šādu materiālu var traktēt ar humoru, taču pārbaudiet, vai jūsu otrā pusīte ir šajā sarakstā.

Auns

Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir romantiski un emocionāli. Viņi tic mīlestībai no pirmā acu uzmetiena, atpazīst platoniskas jūtas, bet bieži runā par ķermeņa vājumu. Viņus vada kaislība, tik ļoti, ka tā bieži aizēno visus racionālos argumentus un morāles principus. Tomēr Auns necenšas kontrolēt kaisli. Auni vīrieši ir neapdomīgi, viņiem svarīgs sievietes iekarošanas process, pēc kura interese par viņu manāmi izplēn. Arī Auni sievietes spēj izveidot romānu ārpus attiecībām, taču viņām šī ir nodarbošanās aiz garlaicības vai vienkārši aiz sievišķīgas ziņkārības.

Vēzis

Vēži ienīst rutīnu un garlaicību, tāpēc viņi izklaidējas pēc iespējas labāk. Bieži – meklē kādu no malas. Vēzis vīrietis ir nepārtraukti jāslavē, jāapbrīno, jāuzsver viņa individualitāte – tad viņš būs atturīgāks un ne tik uzņēmīgs pret kārdinājumiem. Vēža sievietes bieži krāpj pēc tam, kad ir vīlušās partnerī.

Svari

Vairumā gadījumu Svari ir labs ģimenes cilvēks, mīloši un gādīgi vecāki, gudri un saprātīgi. Tajā pašā laikā viņiem paralēli var būt cita ģimene un rūpīgi to slēpt. Kad tiek atklāta maldināšana, viņi viegli aiziet, iespējams, no divām ģimenēm vienlaikus un bezrūpīgi meklē jaunas attiecības. Arī Svaru sievietes var krāpt, jo visvairāk viņām patīk būt uzmanības centrā un patikt vīriešiem.

Lasi arī:Jauns Mēness 26. septembrī: kādām Zodiaka zīmēm tiek solīti zelta kalni

Strēlnieks

Strēlnieki ir no adrenalīna atkarīgi cilvēki, viņiem ir garlaicīgi dzīvot bez piedzīvojumiem, asām emocijām, spilgtiem iespaidiem. Viņi uzskata nodevību par nevainīgu palaidnību, kas var radīt dažādas emocijas. Reizēm romantika no malas izvēršas nopietnās jūtās un Strēlnieka vīrieši var pamest ģimeni. Taču lielākoties viņu interese malā ir vienas nakts sakari. Strēlnieka sievietes mīl brīvību. Viņiem patīk spīdēt un izklaidēties, un uzticība viņām ir obligāta sajūta, taču tikai pēc tam, kad šīs zīmes pārstāves ir nopietni iemīlējušās.

Zivis

Zivīm patīk pārspīlēt, izpušķot, radīt paralēlu realitāti. Tas pats notiek mīlestībā. Mazākā vilšanās partnerī, Zivīm-vīriešiem, tiek uzskatīta par nepieciešamību meklēt attiecības no malas. Turklāt viņi ir gatavi krāpt pat lieliskās attiecībās – lai tikai iegūtu papildus emocijas, saviļņojumu. Bet ģimenes nekad neizjauc. Sievietēm Zivīm pastāvīgi ir nepieciešama uzmanība, viņas gaida komplimentus. Ja viņas tos nesaņem no sava partnera, viņas var viegli meklēt to, ko viņas vēlas ārpus attiecībām.

COMMENTS

Leave a Comment