Trakums! Mākslinieks uzaudzējis ausi uz SAVAS ROKAS

Mākslinieks, kurš uz savas rokas audzē ausi, ir atklājis, ka plāno to savienot ar internetu, lai cilvēki to varētu izmantot, klausoties viņa teiktajā un dzirdētajā.

Austrālijas dīvainis, Sterlaks, pastāstīja, ka vēlās uztaisīt ļoti oriģinālu orgānu, lai citi cilvēki varētu klausīties visu, kas notiek viņa dzīvē, lai arī kur viņš atrastos.

Kurtinas Universitātes profesors, kura īstais vārds ir Stelios Akadio, jau 1996. gadā nāca klajā ar šo oriģinālo ideju un viņam izdevās pārliecināt zinātnieku grupu, lai tie izveido ausi, izmantojot viņa paša audu paraugus.

Agrākie mēģinājumi ievietot mikročipu, izrādījušies neveiksmīgi, bet tagad, 69 gadus vecais vīrietis ir izdomājis izmantot savas cilmšūnas, lai padarītu ausi trīsdimensionālu, lai tajā, bez infekcijas riska varētu ievietot mikročipu un tad to savienot ar bezvadu internetu.

ear on hand2

Viņš pastāstīja: “Šī auss nav domāta man, man jau ir divas funkcionālas ausis, ar kurām es dzirdu. Šī auss ir attāla klausīšanās ierīce cilvēkiem citās vietās.”

“Viņiem būs iespēja sekot sarunai un dzirdēt koncertu skaņas, lai arī kur es un viņi atrastos.”

Viņš atklāja, ka mikročips darbotos visu laiku, tajā netiktu iestrādāta izslēgšanas poga, ekscentriskais mākslinieks piemetināja: “Cilvēki mūsdienās kļūst par pieredzes interneta portāliem… iedomājieties, ka es varētu klausīties ar kāda Ņujorkā dzīvojošajām ausīm un, tajā pašā laikā, redzēt ar Londonieša acīm.”

ear on hand3

“Ja es neatradīšos bezvadu tīkla zonā, vai izslēgšu modemu, iespējams, ka tikai tādā gadījumā tiks pārtraukta straumēšana, bet doma ir šo ausi vienmēr turēt ieslēgtu.”

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment