Trīs veiksmes rituāli, kas jāveic piektdien, 13. datumā

Piektdiena, 13. datums, tiek uzskatīta par neveiksmīgu dienu. Šajās dienās var gadīties dažāda veida nepatikšanas, no kurām reizēm nevar izvairīties. Veiksmes rituāli ļaus izvairīties no problēmām un nepatikšanām.

Trīspadsmitais skaitlis tiek uzskatīts par neveiksmīgu, un, ja tas iekrīt piektdienā, tad māņticīgie cilvēki visos iespējamos veidos cenšas pasargāt sevi no nepatikšanām. Eksperti iesaka uzzināt, kādas briesmas nes šī diena, lai būtu gatavi apiet likteņa slazdus. Turklāt šajā dienā ir jāveic viens no trim veiksmes rituāliem. Pateicoties tiem, būs iespējams saglabāt pozitīvu attieksmi un aizdzīt ne tikai sliktās domas, bet arī iespējamās nepatikšanas.

Ko nedarīt piektdien, 13

Veiksme cilvēku dzīvē nozīmē ļoti daudz, un tiem, kas tic, ka piektdien var notikt nepatikšanas, vajadzētu iepazīties ar savu senču gudrībām. Viņu zināšanas palīdzēs novērst nepatikšanas.

  • 1.Piektdien nevajadzētu doties tālā ceļojumā un ilgstoši vadīt transportlīdzekli. Ja no tā nevar izvairīties, ir jāizmanto rituāli, lai gūtu panākumus, lai ceļā nerastos problēmas.
  • 2.Pastāv uzskats, ka piektdien, 13., nevar griezt nagus un matus, kā arī mazgāties. Veiksme var novērsties, neatpazīstot cilvēku.
  • 3.Piektdien, saskaņā ar leģendu, nekas netiek stādīts vai pārstādīts: augi var saslimt un neiesakņoties, un darbs būs veltīgs.
  • 4.Finansiālā veiksme var novērsties uz ilgu laiku, ja aizdodat. Arī aizņemto naudu būs grūti atmaksāt.
  • 5.Tiek uzskatīts, ka nepatikšanas var piemeklēt tos, kas skatās spogulī naktī uz piektdienu, 13. datumu.
  • 6.Lai saglabātu veiksmi, piektdien viņi cenšas neatskatīties un neatgriezties pusceļā.
  • 7.Veiksme novērsīsies, ja 13. datumā lamāsies un atcerēsies ļaunos garus, melosi un izplatīsi tenkas. Mūsu senči šādās dienās centās runāt pēc iespējas mazāk, lai netīšām nesagādātu sev nepatikšanas.

Veiksmes rituāls

Pēc pamošanās, trīs reizes nomazgājies ar svētīto ūdeni, ļaujot tam plūst pa seju. Tad pieiet pie spoguļa un saka:

“Visas nepatikšanas un nelaimes tiks atspoguļotas no manis, tās nenodarīs kaitējumu, ies savu ceļu, mani neietekmēs.”

Lai cilvēks sev šajā dienā nesagādātu nepatikšanas, ir jāvelk kaut kas ar kreiso pusi uz āru: zeķe, apakšveļa, T-krekls un zem kreisā papēža jāliek 5 centu monēta. Pirms iziešanas no mājas jāpagriež mugura pret durvīm un jāiziet ārā tā, lai nepatikšanas netiktu atpazītas.

Piektdiena 13., rituāls veiksmei

Piektdien, 13. datumā, jūs varat pasargāt sevi no nelaimēm un nepatikšanām, izmantojot vienkāršu rituālu: drēbes, kuras plānojat valkāt, tiek iepriekš izņemtas no skapja un uz tām uzrunāts:

“Lai kur es dotos, veiksme mani sagaida visur, kur pagriežos, strupceļa nebūs.”

Pirms iziešanas no mājas, trīs reizes nospļauj pār kreiso plecu ar vārdiem “Prom no manis, neveiksme!”.

Lasi arī: Kādam no jums Melnais Trusis dos lielu veiksmi 2023.gadā

Nepatikšanas tiks apietas, ja rūpīgi sekosiet zīmēm un nepakļausies piedzīvojumiem.

Lai veicas piektdien, 13.

Veiksme ir kaprīza, un, lai Fortūna īstajā brīdī nenovērstos, noteikti izmanto amuletus, kas piesaista tās uzmanību. Jūs varat sagatavot amuletu, piektdien, 13. Amuletu paņem rokā, saspiež un izrunā:

“Veiksme man seko pa pēdām, pasargā no nepatikšanām, brīdina no nepareiziem soļiem. Kā nāks neveiksmīga diena, es ņemšu līdzi amuletu, es noņemšu visas nepatikšanas.

Neizejiet no mājas, nepaņemot līdzi amuletu, un nevienam to nerādiet.

Piektdien, 13. datumā, ikviens var kļūt neredzams nepatikšanām, ja aizdzen skumjas domas. Šajā dienā būs iespējams tikt galā ar grūtībām, ja garīgi noskaņosies uz panākumiem un iemācīsies savā dzīvē piesaistīt pozitīvus notikumus.

Leave a Comment