Piektdiena, 13. datums: kādas ir šīs dienas briesmas un kā izvairīties no nepatikšanām

Daudzi cilvēki ir piesardzīgi pret piektdienu, 13. datumu, uzskatot, ka šī diena ir pilna ar daudzām problēmām un nepatikšanām. Lai sevi pasargātu, šai dienai vajadzētu sagatavoties jau iepriekš un noskaidrot, kādas briesmas mūs sagaida šajā laikā un kā no tām izvairīties.

Ir daudz māņticību par piektdienu, 13. datumu. Tiek uzskatīts, ka šajā dienā uzkrājas negatīvā enerģija un tumšie spēki, kuru dēļ cilvēks ir apdraudēts. Māņticīgākie cilvēki 13. datumā dod priekšroku vispār neiziet no mājām un izvairīties no komunikācijas ar citiem.

Pat ticīgajiem ir īpaša attieksme šai dienai. Saskaņā ar leģendu, tas notika 13. datumā, kad Ādams un Ieva nogaršoja aizliegto augli. Turklāt piektdien notika Jēzus Kristus krustā sišana. Iespējams, visi ar šo datumu saistītie vēsturiskie notikumi un māņticības ir tikai sakritības. Tomēr eksperti iesaka uzzināt par nepatikšanām, ar kurām sagaida piektdiena, 13. datums, kā arī par pasākumiem, kas jāveic, lai sevi pasargātu.

Kāpēc piektdiena, 13. datums, ir bīstama?

No debesu spīdekļu viedokļa, piektdiena, 13. datums, ir negatīvas enerģijas diena. Šajā laikā daudzi cilvēki sūdzas par emocionālā un fiziskā stāvokļa pasliktināšanos, kā arī produktivitātes samazināšanos. Pirmkārt, jums jāpievērš īpaša uzmanība jūsu Vese***ai: ja jūsu Vese***a pasliktinās, nekavējoties konsultējieties ar ārstu.

Lasi arī: Kāpēc neizdodas mainīt dzīvi: 6 iemesli, kas traucē laimei

Ja šajā dienā ieplānots kāds komandējums vai ceļojums, vēlams tos pārcelt uz drošāku laiku. Izvairieties no braukšanas nepazīstamā apvidū un brauciet uzmanīgi. Pat ejot, jāuzmanās, lai nešķīstie spēki nenomaldītu. Ir stingri aizliegts doties uz mežu vai citām pamestām vietām, pretējā gadījumā jūs riskējat ne tikai nokļūt nepatikšanās, bet arī pilnībā aizmirst mājupceļu.

Ikdienā esam spiesti lietot datorus un sīkrīkus, bet piektdien, 13. datumā, tos vajadzētu lietot pēc iespējas mazāk. Negatīvā enerģija var ietekmēt viņu darbu, kā rezultātā iespējamas kļūmes un nepareiza elektronisko ierīču darbība. Strādājot ar svarīgiem dokumentiem, saglabājiet tos iepriekš, pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt svarīgu informāciju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment