“Tu ar rokām mazgāji tualetes podos, pēc tam pieskāries man” – uzzinot, ka viņa ir apkopēja, līgavainis viņu atstāja

 Stāsts no Krievijas sociālajiem tīkliem

Maksims un Marta satikās nejauši, sāka runāt un saprata, ka viņiem ir daudz kā kopīga. Viņi sāka komunicēt, pavadīja vairāk laika kopā.

Maksimam patika, ka viņa ir tik gudra, drosmīga, skaista. Meitene vienmēr bija pieklājīga, kārtīgi ģērbusies. Viņam likās, ka Marta ir veiksmīga un mūsdienīga sieviete. Tieši ar tādu sievieti viņš vēlējās saistīt savu dzīvi. Viņu nemulsināja tas, ka viņš daudz ko nezināja par savu izredzēt.

Reiz viņš nolēma pie viņas aiziet uz darbu. Kaut kā viņš bija iedomājies, ka meitene ieņem labu amatu. Tomēr viņš bija satrieks, kad ieraudzīja savu līgavu ar lupatu rokās. Viņa mazgāja grīdas, kaut ko dziedāja sev zem deguna. Maksims ļoti sadusmojās, uzskatot, ka viņa puisi ir apmānījusi.

Lasi arī: Meitene neskuvās veselu gadu dabīgā skaistuma vārdā – lūk rezultāts

Viņš sarīkoja skandālu, smējās par meiteni. Maksima vārdi viņu ļoti ievainoja, tie bija rupji un skarbi. Dusmu uzplūdā viņš sacīja: ‘Tu ar rokām mazgāji tualetes podos, bet tad pieskāries man”. Viņš vairs nevēlējās ar Martu neko kopīgu.

Pagāja kāds laiks, Maksims darba dēļ atkal ieradās uzņēmumā, kur Marta strādāja par apkopēju. Viņam vajadzēja parakstīt līgumu. Kad viņš iegāja direktora kabinetā, ieraudzīja Martu. Viņa skatījās uz viņu aukstu skatienu. Protams, viņa neparakstīja ar viņu nekādu līgumu.

Lasi arī: TESTS: Ko par sievietes raksturu vēsta frizūra?

Meitene viņam atmaksāja tajā pašā brīdī. Marta nebija apkopēja, bet nekad neizturējās pret citiem cilvēkiem ar pārākumu. Viņa bez jautājumiem aizvietoja savu darbinieci. Un viņa spēja ieraudzīt puiša patieso seju. Neparakstītā līguma dēļ Maksims palika bez darba. Viņā apzinājās savu kļūdu, bet bija jau par vēlu.

COMMENTS

Leave a Comment