TESTS: Ko par sievietes raksturu vēsta frizūra?

personibas-rakstura-tests-frizura

Sievietes izvēlas dažādus matu sakārtojumus, matu garumus, griezumus vai zirgastes, turklāt biežāk dod priekšroku kāda viena tipa frizūrām – tas liecina ne tikai par stilu, modi un gaumi, bet arī par rakstura īpašībām, uzskata šī testa autori.

Tāpēc vērīgs un uzmanīgs vīrietis jau pēc frizūras vien var pateikt kaut ko īpašu un, iespējams, apslēptu. Vēlies uzzināt, par ko vēsta tavs matu sasukājums?

Tad izvēlies, kura frizūra tev labāk patīk, kuru tu biežāk izvēlies un kuru no tām nēsātu ikdienā? Cirtas vai cope, zirgaste vai izlaisti, vējā brīvi plīvojoši mati?

Izlasi arī: Personības tests: uzzini, ko rokraksts atklāj par tavu raksturu

Vērīgi aplūko zīmējumu, izvēlies savu stilu un izlasi aprakstu.

 

1. Organizētība un neatkarība

personibas-tests-frizura1

Tu proti labi organizēt savu dzīvi, kad viss ir kārtībā un bez liekiem sarežģījumiem. Tu esi saskaņā ar sevi un zini, kas tev piestāv.

Tevi maz interesē ātri gaistošas aizraušanās un modes vēsmas, tu dod priekšroku klasiskam stilam. Tu zini, kas tev patīk, un turies pie tā.

2. Efektivitāte un radošums

personibas-tests-frizura2

Tu esi vienlaicīgi intelektuāla un radoša personība. Tu spēj novērtēt un radīt skaistumu visā un visur, jebkurā savas dzīves jomā – tajā, kā tu runā; tajā, kā kusties; tajā, kas ir ap tevi.

Izlasi arī: TESTS: Izvēlies mandalu un uzzini, ko tā vēsta par tavu raksturu!

3.  Optimisms un entuziasms

personibas-tests-frizura3

Tev ir lieliska humora izjūta, tu pēc dabas esi optimiste. Tu zini, kas esi. Tev ir gana bieza āda, lai citi nevarētu tevi ievainot. Tu dzīvo šodienā un visā atrodi prieku – pat dzīves sīkumos.

 

4. Savāktība un enerģija

personibas-tests-frizura4

Tu esi mērķtiecīgs un koncentrēts cilvēks. Tu pārliecināti, ar neizsīkstošu enerģiju virzies pa izvirzīto maršrutu. Cilvēki tevi ciena, jo tu taču paspēj izdarīt divas reizes vairāk nekā visi apkārtējie.

5. Romantika un magnētisms

personibas-tests-frizura5

Tu sirdī esi ļoti liela romantiķe, bet ārēji radi atklāta cilvēka iespaidu. Cilvēkos tu vienmēr centies atrast labāko, kas viņos ir, kas tevi padara par pievilcīgu personību, pēc kuras sabiedrības tiecas visi apkārtējie.

Izlasi arī: Personības tests: noskaidro, ko par tevi vēsta tavi gredzeni uz konkrētajiem pirkstiem

6. Sabiedriskums un dzīvesprieks

personibas-tests-frizura6

Tu esi ļoti sabiedrisks cilvēks. Ģimene un draugi tev vienmēr ir pirmajā vietā. Tu esi uzticams un labs draugs, vienmēr gatava uzklausīt tuvo cilvēku problēmas, visiem palīdzēt, kā vien vari.

 

 

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, ko katra frizūra stāsta par tavu raksturu:

 

COMMENTS

Leave a Comment